Nästan en månad senare

Hej på er igen!
Fastnade lite vid datorn här igen och kände att jag ville passa på att kika in för att uppdatera här.
Har haft lite otur med sjukdom de senaste dagarna som gjort att jag fått vara hemma från jobbet. Men känner mig nu mycket bättre och hoppas på att få slippa mer sjukdom nu. Utöver det så går det som vanligt rätt mycket upp och ner. Jag har faktiskt börjat kika lite på häst igen och funderar även på att tacka ja till en ny familjemedlem här hemma, en liten kattbebis. Har ju en redan egentligen, men hon är kvar hos mamma och det känns rent av elakt att flytta henne därifrån nu bara för att. Hennes hem är ju hos mamma så hon får bo kvar där. Kanske överväger att ta hit henne om den andra katten som bor där skulle dö (han är väääldigt gammal) men som sagt, vi får se.

Jag lurade med mig en killkompis till shoppingcentret för några dagar sedan och vi blev akut-sugna på frozen youghurt. Vi tog det vi skulle ha och när jag betalade så stod det 102kr på betalterminalen. Jag betalade och ställde mig sedan åt sidan och började smaska på min yoghurt. När min killkompis sedan ska betala så blir expediten helt till sig och kollar på kvittot som jag inte tog och såg väldigt fundersam ut. När väl kom kompis betalat och kommer till mig så var han så full i skratt för vi hade tagit EXAKT lika mycket, det vägde på grammet lika mycket. Hur sjukt?! Haha.

Jag har chillat på min nybyggda altan och plockat ägg hos mamsen.

Renbäddad säng är väl ändå det bästa?

Sen har vi även det bästa med altanbygget som min fantastiska lillebror ordnat med. Snart är vi i hamn med det sista med. Jag unnade mig en storlek större på spabad i år med just detta i åtanke att kunna göra en altan och få det mer mysigt. Ska bli så kul att få se slutresultatet och förhoppningsvis nästa år kunna njuta fullt ut av detta vackra som växer fram sakta men säkert.

Gillar