En blåsig kväll

Sedan jag slutade jobbet vid 17.15 förut så har det verkligen blåst helt galet mycket. Nästan så jag är lite nojig för om huset står kvar. Så är sjukt orolig för min stackars paviljong!! Hoppas hoppas det lättar snart så den klarar sig, haha.. Har inte fått många timmars sömn natten som var då mina systerdöttrar hade lite svårt att komma till ro igårkväll. Kvällen blev överlag mysig. Vi drog fram mitt Wii och spelade lite spel på det och såg en film. Självklart åt vi massa godis och popcorn också. Var dock jobbigt att inte känna sig helt tillräcklig sen när minstingen saknade mamma och ingenting riktigt dög åt henne. Men det var första gången hon sov här så förhoppningsvis blir det bättre nästa gång.

Nu ska jag faktiskt släcka för ikväll och sova. Får bara hoppas att blåsten inte stör allt för mycket. Ny vecka imorgon igen, och då är det nere på två veckor kvar tills semester igen. Hoppas sommarvärmen tänker komma tillbaka tills dess bara. Hörs mer imorgon hörni, godnatt!

Här ligger jag nerbäddad nu. Hur inbjudande ser det inte ut med en riktigt fluffig säng förresten? Älskar det!

Var och hämtade lite mer produkter som jag hade kvar hos mamma häromdagen. Förvånad över hur mycket det ändå var kvar. Och för er som ser graviditetstestet kan vara lugna, bara något jag har en liten dille på att jag vill ha hemma. Verkligen inget jag är eller planerar att bli inom det närmaste, haha.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Fattar inte att det kan blåsa så mycket som det gjort?! Helt sjukt! Åh snart semester för din del då, gud vad härligt 😍 och JA, den sängen såg mer än inbjudande ut 🙏🏻 Ha en himla fin dag 🥰
nouw.com/emmaengstrom
My,
Så mysigt ändå <3 Haha graviditetstest är alltid bra att ha hemma xD
mynordqvist.se
jlandgrens
jlandgrens,
Haha eller huuuur!!😂😂
nouw.com/jlandgrens