En grym helg senare

Detta inlägget skulle ha publicerats igår, men jag har av någon anledning glömt att trycka på "publicera" så det får komma upp nu istället då =)

Hej på er!
Då var denna helgen också över och den har varit fylld med massa skratt, glädje och mycket gott i magen. En riktig energiboost! Åkte som ni kanske vet nu, ner till Emelie i torsdags och stannade där till i söndags. Vi hann med mycket snack, vilket är så skönt. Vi har under dessa 7 åren vi känt varandra setts tre gånger och det har varit tre år mellan gångerna av någon lustig anledning. Vi pratar dessvärre inte allt för ofta, men ändå när vi väl pratar eller ses nu så är det precis som om att vi hörs varje dag. Vi har liksom stenkoll på varandra och det är så häftigt verkligen. Så häftigt att vara så otroligt synkad med en människa. Är verkligen så otroligt tacksam för henne. Bjuder på en liten bildbom nedan på vår helg:

Direkt när jag kom så var det lyckorus för oss båda och vi landade direkt i soffan med en massa gott och började ta igen en massa snack. Kändes overkligt en stund att faktiskt vara hos henne då vi som sagt haft kontakt under så många år men bara setts inte ens en handfull gånger.

Fick även ett såååå fint armband av henne. Nu när jag har på mig det här hemma blir jag typ lite tårögd för att det är så fint. Av mig fick hon ett schabrak och en huva till hennes häst Fina. Det var så snyggt på!

En av Emelies väldigt charmiga katter, han blev nog trött av allt vårt tjöt.. ;-)

Fredagen blev det Pinchosdejt och återigen en massa snack. Kan verkligen prata om allt med henne. Finns inget stopp alls, haha.

Ser ni vilken otroligt vacker dejt jag hade? Alltså nyper mig ibland i armen över hur sjukt fina vänner jag har 😍

På lördagen så drog vi till stallet och hon hade lånat en häst åt mig så vi kunde rida lite. Var så härligt och välbehövligt för min del. En gång hästtjej, alltid hästtjej. Hästryggen är ju verkligen min frizon och ett av få ställen där jag verkligen som bäst kan få ordning på alla mina känslor och tankar. Just denna hästen red jag faktiskt även på första gången vi sågs och red tillsammans, så var nästan lite nostalgi också, haha!

Lunch efter stallet, så gott!

På lördagskvällen var vi bjudna på mat hemma hos Emelies mamma. Det blev grillat vilket är min stora favorit om sommaren. Jordgubbar och glass blev efterrätt.

Sista kvällen lyxade vi till det lite extra med ost och kex på balkongen. Var typ andra kvällen i rad vi hade balkongmys men det var verkligen så härligt.

Verkligen imponerad över blomdiskarna nere i Småland. Så stort utbud i varenda mataffär? Här hemma har vi typ en sektion bara, där var det tre(!)

Vet att du kommer läsa detta tids nog, så detta är till dig Emelie:
Verkligen ett stort tack för denna helgen. Detta betydde mer än vad du nog kan ana. Du vet precis hur du ska bära dig åt för att få mig på bra humör. Kan verkligen sitta i all evighet och bara prata om allt mellan himmel och jord med dig. Att detta var tredje gången vi sågs tror jag nog egentligen inte någon skulle kunna tro på då vi väl umgås, för det känns som sagt som om att du varit en av mina bästa kompisar under hela mitt liv. Är så ofantligt tacksam för att jag får vara en del av ditt liv och att du vill vara en del av mitt. Det gör mig ibland väldigt ledsen över att du bor på andra sidan Sverige, men en tillräckligt bra vänskap ska det ju inte spela någon roll för egentligen. Är så glad för alla minnen vi har tillsammans, vilka jag ska plocka fram och njuta av då jag behöver. Jag längtar redan tills vi kan ses igen och härja runt som Kling och Klang!

Tack återigen för allt du gjort och gör för mig. Du är på alla sätt och vis helt ovärderlig för mig och jag hade känt mig vilsen utan dig vid min sida. Jag älskar dig min favoritsmålänning
❤️

Gillar

Kommentarer