En härlig måndag!

Tack snälla för alla era tips förut! Stack ut och fotograferade lite 'klassiska' blommor på trädgården i det super fina vädret som vi har idag. (Bilderna på det kommer upp snart) Sen får vi se om jag senare ikväll kan ta mig ner till vattnet och få en solnedgång på bild eller så, för det är ju såklart himla typsikt sommar!
Min klänning kom idag också WOHOO!! Så provade den så fort jag kom innanför dörren efter att ha hämtat posten, dock var det en extrem urringning och den var väldigt lång. Men som tur är så är min syster väldigt bra på att sy, så hon var här en snabb sväng förut och nålade upp och fixade så att hon kan sy till den efter min längd och så att den inte så är urringad. Så nu är det bara skor som fattas och såklart sitter jag och kikar på det nu! ;)

Har varit riktigt effektiv idag. Trots att jag varit hemma så fick jag något ryck förut och var uppe ganska så tidigt, och har tvättat, diskat, städat och ska alldeles strax börja med maten. Senare ikväll när värmen börjar avta igen så ska jag försöka rida en lite sväng igen. Och blir det inte ridning så ska jag iallafall dit och pyssla lite. Hur har er måndag varit? :)
- Sneakpeak på bilderna som kommer upp inom en snar framtid hihi

Gillar

Kommentarer