En liten paus

Jag har kommit fram till att jag bör ta en slags paus från bloggen nu. Det är endas 25 ynka dagar kvar till sommarlovet. Och jag känner att jag bör göra allt vad jag kan för att klara alla kurserna. Denna veckan ska ett nationelltprov i matte göras, ett tal i svenska nationella göras. Plus att även vi har samhällsredovisning att bli klara med och vi började även i onsdags med ett nytt projekt i historian. Där vi blev indelade i smågrupper och vi ska skriva en uppsats på väldigt många sidor. Utöver det har jag också körskolan att gå till och göra ett prov och plugga till det för att ta moppekort. (Haha jag vet att det är lite sent. Men jag fyller så sent på året och just nu är det behövligt med ett moppekort.)

Jag har massor av bilder och så som jag kan lägga upp, och egentligen en del inspiration och massa att skriva också. Det är bara det att det just nu inte riktigt finns någon tid för bloggen. Detta betyder alltså att de iallafall två kommande veckorna inte kommer bli någon 'topp uppdatering'. Jag kommer inte ha bloggen som prio-ett. Självklart menar jag inte nu att det kommer att stå helt still i typ två veckor. Utan jag menar bara att uppdateringen per dag kanske inte kommer ligga på tre inlägg per dag. Utan det kanske bara blir något inlägg per dag sådär. Sen kan det också vara så att jag nån dag har tid över och då kan göra några inlägg för några dagar framöver osv.

Men jag kommer inte sluta, kommer komma tillbaka som vanligt igen då jag inte har så mycket plugg. Jag lovar. Hoppas ni förstår! Puuuss

Gillar

Kommentarer