En ny liten vän?

Det är mycket saker som varit skumt det senaste. Eller ja. Sen Trollet gick bort har väldigt mycket saker varit skumt. Som till exempel enorma åskknallar från ingenstans, stjärnklar himmel och regn (?!?!), blixt-sjärnfall och likande.
Men igår kändes det som att det verkligen kom till skott;
(Ser ni vad lik den är min allra käraste katt?!)

Denna lilla kissemisse hittade in till oss. Eller snarare till mig. Den hade kommit springandes mot min pappa, och han hade då tagit upp den och kommit in med den till mig eftersom att den ser ut som en blandning av Trollet och en annan katt som vi hade för ett tag sedan. Jag blev förståss överlycklig av en liten lurvkatt som ville gosa. Men katten var såklart jätte hungrig så den fick äta av maten som stod framme och sen gick den in och la sig i min säng igen.

Antagligen så är det en yngre katt, en kattunge på kanske några månader bara. Sen så tror vi också att det är en hona. Vilket är precis vad både jag och mamma hade kunnat tänka oss om vi så skulle skaffa någon till katt. Så vi ska sätta upp lite lappar när vi kommer hem igen och fråga om det är någon som äger katten. Är det ingen som hör av sig eller liknande om katten så kommer vi börja ta in den och vänja den vid ett nytt hem, alltså vårt.

Men förstår mig inte på folk som skaffar sig djur och sedan struntar i att ta hand om dem. Då ska man inte ha djur. Fy skäms!

Men vad är oddsen för detta? Helgalet ju!

Gillar