En ny utmaning

Har ju alltid sagt att ska jag hålla på mer med häst så kommer det alltid vara snack om att jag har en egen. Att hjälpa någon med sin häst har liksom inte helt funnits på min karta just för att jag är som jag är, haha. Har ett väldigt kontrollbehov och gillar helt enkelt inte att dela med mig. Men när jag såg denna hästen så kunde jag verkligen inte motstå att höra av mig. Så jag hörde av mig till tjejen som äger hästen och hon svarade med långa och utförliga svar på alla mina frågor och funderingar. Och trots att hästen står på en ridklubb (som också varit något jag sagt att jag ALDRIG skulle vilja vara på. Inte ens om jag fick betalt haha) så lockade det.

Hon är supersnäll i all hantering. Står som ett ljus på gången och bara väntar på en. Har än så länge bara ridit henne en gång och då upplevde jag henne som rätt ”springig”. Drog slutsatsen att det dels var ett tag sedan som jag själv red och dels så var hon pigg. Hon liksom ”sprang ifrån” mina hjälper och så fort jag tog i henne eller la skänkeln till så bara stack hon. Vet inte exakt hur mycket hon rids i dagsläget. Vet att hon fått hjälp av två andra i stallet men de båda har sedan innan varsin egen häst osv så det är klart att det kanske inte blivit så frekvent som hästen kanske egentligen behöver. Så jag kommer garanterat behöva utöka antalet dagar som jag har henne för att kunna få bukt på ordentliga pass då jag väl ska rida. Men vi får se! Är spänd på en ny utmaning iallafall.

Detta är ju också ett ypperligt tillfälle att få känslan över hur det är att ha häst igen, haha. Har ju haft häst hela livet och vet ju egentligen vilken tid det tar och hur mycket det faktiskt kostar. I år är det alltså två år sedan som jag sålde Cassi och man har lite förträngt hur mycket tid det tar i vardagen. Lusten att ha häst igen kryper sig verkligen på nu när man får den här möjligheten och jag har fortfarande massa grejer kvar, är i princip bara en häst som saknas, haha. Speciellt såhär års, då saknar man det lite extra. <3

Har inte tänkt att hästen ska få någon egen kategori här på bloggen utan hon kommer få hamna under ”Hästar och Ridning”. Om jag inte blir superduperkär i henne och bara postar om henne, då kanske jag får överväga att ge henne en egen. Hehe. Menmen, nu ska jag sluta babbla. Kram!

Här är en bättre bild på Walda som hon heter. Visst är hon söt?

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,

Men åh så söt 🥺🥺

nouw.com/hannativeskog
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Vad kul för dig att få rida och ta hand om den sötnosen.

nouw.com/jossustravelpics
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så otroligt söt och va roligt med lite mer häst i livet 😍❤️

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Ja verkligen 🥰
nouw.com/jlandgrens
Anita ,

Så fin!! 😊

siliiins.blogg.se/