En spännande nyhet

Har något sjukt spännande att berätta för er! Ni som följt mig här ett tag vet att jag har en liten dille för övergivna platser och byggnader. Finner det så intressant och spännande så det kryper i hela kroppen på mig. Vill veta allt om det, historien, hur det har varit där osv osv. Samtidigt är det så ledsamt att det bara blivit stående och lämnat, något som en gång varit fullt av liv och rörelse. Får ofta önsketankar att kunna starta upp det och få tillbaka det igen, även om jag är fullt medveten om att det inte går då det ofta är snack om så mycket pengar att det hade varit billigare att bygga upp nytt. Men jag tror ändå ni förstår vad jag menar.

Jag kommer alltså igen att kunna göra en video om en övergiven plats, eller ja byggnader blir det nu, som är här i Strömstad. Jag är fortfarande lite i chock över det ena då jag alltså kommer få nycklar för att få komma in i två av byggnaderna och få filma. Speciellt en av dessa byggnader är jag extra nyfiken på och har varit lite ledsen då det bara finns typ en ingång där. Men ska nu alltså få nycklar för att få komma in och se. Det är sååå spännande!! Vi har varit inne i en av byggnaderna redan, men ska in en gång till idag (om en stund faktiskt) för att få bättre ljus till början av denna videon. Denna byggnaden ägs inte av samma som jag ska få nycklar av, därav har vi delat upp det. Blir lättare i en video där jag kan förklara allt. Hoppas ni är lika taggade som vad jag är!

Bjuder på en suddig sneakpeak om vad som komma skall!

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,

Kul! Det är sjukt intressant att se dokumentation om övergivna platser och jag älskar Jörnmarks olika bildserier.

nouw.com/stallhörnan
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh vad spännande!! Ska bli så kul 😍😍❤️

nouw.com/emelieanderssoon
Anita ,

Men hjälp.... Spännande ju!! 😊

siliiins.blogg.se/
Enna,
Carolina,

Vad roligt för dig! Ska bli himla intressant att få ta del av och följa 😃 tycker också byggnader är himla intressanta att följa!
Gott nytt år! 😊

knaset.com