Ett år äldre

Hej på er!
Har ni haft en bra helg? Min helg har varit i full fart verkligen. Fyllde ju år igår, så jag bakade i princip hela dagen för att kunna servera smörgåstårta, nobelssetårta och lite annan fika då familjen lite senare på kvällen skulle komma på kalas. Fick ett nytt täcke och påslakan till det. Smart av Jysk att göra ett täcke 10cm längre så man "måste" köpa påslakan därifrån, synd bara att de i princip inte har några fina.. Lyckligtvis så gick det ändå, haha. Fick även två fina ljus och en gullig systerbok av Emelie, en ljuslykta, lite olika borrar och två tavelramar. Även tre par palettblad! De ser jag verkligen framemot att få placera ut. Dock var två av dem helt gröna bara, vilket inte helt är vad jag ville ha egentligen. Vill ju ha det här fina i palettbladen med olika färger. Menmen! Det är en bra början. Tavelramarna ska jag ha till ett litet projekt i hörnskåpet i mitt nyrenoverade rum. Kommer bli så fint när jag bara hittar det jag tänkt mig.

På grund av helgens rätt tajta schema så har jag dessvärre inte hunnit att fixa med vloggen som jag sagt att jag ska i typ varje inlägg det senaste. Idag har det dessutom bara skrikit ångest så har inte fått gjort mycket allt. När jag känner så så försöker jag lära mig att bara acceptera det. Göra det jag hellre känner för istället för att pressa mig själv och göra det hela värre. Börjar kännas lite bättre nu, lyckligtvis. Så tungt när dessa dagar kommer verkligen. Känner mig så otroligt hjälplös och liten.
En till ganska så tråkig sak är att jag haft lite krångel med min dator det senaste. Lite från ingenstans så har minnet blivit fullt och det verkar inte finnas något vis att kunna frigöra minne på då jag knappt har något på datorn(?). Så jag har inget program att kunna redigera mina vloggar i för tillfället.. Ska se om jag kan få någon typ av hjälp av någon med detta eller om jag faktiskt måste börja kika på annan dator.. Känns så inte kul just nu.

Fyndade på Dollarstore häromdagen. Dessa kuddar passade så bra hemma hos mig. Det gjorde verkligen ett lyft i vardagsrummet och inte minst soffan. Köpte dock bara två då jag först var lite osäker. Men jag gillade dem så mycket så bad mamma gå in på Dollarstore och köpa två till då hon jobbar så nära.

Gårdagens tårtor!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så mycket gott du hade fixat 🥰❤️Och vilka fina kuddar!! ❤️

nouw.com/emelieanderssoon
celinelundqvists
celinelundqvists,

Grattis i efterskott finis <3

nouw.com/celinelundqvists
jlandgrens
jlandgrens,
Tack fina du❤️
nouw.com/jlandgrens
Anita,

Stort Grattis i efterskott finis!!! <3

siliiins.blogg.se/
Frida,

Grattis i efterskott fina du! Och vad duktig du är på att baka!

fridachristina.com
jlandgrens
jlandgrens,
Tack snälla!❤️
nouw.com/jlandgrens
My,

Mums vad mycket gott!! Grattis i efterskott 😃

mynordqvist.se
Hannativeskog
Hannativeskog,

Gud så gott det såg ut!

nouw.com/hannativeskog