Ett litet klargörande

En liten återkommande fråga som jag får här just nu är hur det kommer bli mellan mig och Oliver nu med tanke på att han har tagit studenten men jag ändå har ett år kvar i skolan. Och svaret på den frågan är faktiskt ganska så enkel; vi får ta det steg för steg.
Först och främst får vi beta igenom sommaren här nu. Han har jobb i iallafall 8 veckor framöver, och jag har mitt i caféet i några veckor, men sen vet jag faktiskt inte riktigt vad han har för planer. Och det är väl just för att vi inte brukar prata så mycket om vad som ska hända om typ två månader. (Jag är expert på att göra mig själv väldigt besviken ibland genom att prata om sånt som händer allt för långt fram i förväg, just därför vi nog gärna undviker att prata om sådant.) Däremot vad som händer efter sommaren får vi helt enkelt se då vi är där.

Framtiden är ju ändå något som man aldrig kan vara helt säker på. Visst så kommer ju allt bli betydligt mycket kruxigare nu då han inte är "fast" i skolan som jag, han kommer antagligen att jobba och få mer utspridda tider än 8-14 måndag till fredag typ. Han kommer inte kunna "flexa" så som han gjorde i skolan heller, på ett jobb funkar det inte riktigt att sjukanmäla sig på fredagen för att umgås lite med mig liksom ;)

Men om han vill det här precis lika mycket som jag så kommer det att gå trots att vi har vår distans, jag menar, det här året har ju gått hur sjukt fort som helst ändå? Då borde vi klara ett år till! (Och såklart många fler år därtill!) Och sen ett år senare är vi ju fria, kan flytta precis vart vi vill i princip och läsa vidare eller vad vi nu vill göra.

Måste ändå också erkänna att det känns lite konstigt att han faktiskt har tagit studenten och är klar med skolan nu. Åh, allt går så fort haha!
Nej han är absolut inte alls jätte lång ;)

Gillar

Kommentarer