Ett litet svar på en "fråga"

Jag var ju som sagt bortrest nu i helgen. Därav också den lite halvdåliga uppdateringen också, såklart. Kommande helg ska jag också bort, för er som inte redan vet vart och till vem jag ska till då så får det väl bli en liten överraskning då hihi. Hur som helst, då jag inte är så aktiv på bloggen verkligen rasslar det in kommentarer. Tyvärr så får jag då extremt mycket att göra på söndagskvällen eller liknande, för jag vill ju verkligen ha någon form av "kommunikation" med er. Så då jag satt här och kollade igenom kommentarerna och skulle svara på dem så såg jag en kommentar som gjorde mig lite extraglad och faktiskt nästan lite chockad.

Kommentaren löd som följande: "Ser verkligen upp till dig eftersom att du har en ridtravare och som du verkligen har så himla bra hand om. Har du fått höra mycket ont om din travare sådana hemska kommentarer och så? Jag har själv en, och det betyder jätte mycket att du svarar på mina kommentarer. Jag läser till viss del din blogg för att du skriver så himla bra men också för att du har en ridtravare. Jag skulle jätte gärna vilja ha lite tips av dig med hantering och likande för jag vet verkligen att du har koll på din häst. ni är så himla fina tillsammans. Drömekipage är ni"

Jag kan då börja mitt svar med att jag aldrig har fått höra något ont om Senco. Han är verkligen alla barnens favorit, då man rider förbi barn så är det ofta kommentarer som "åh, är det Senco?! får jag klappa?" och sen hör man dem viska att han är så himla fin och att dem hade velat ha han osv osv. Jag har tidigare aldrig haft problem med just att han är en travare. Men jag har hört om olika situtationer där människor inte varit välkomna i vissa stall, bara på grund av att dem har en ridtravare, bara på grund utav frysmärket på halsen? Jag tycker uppriktigt sagt att det är synd att ridtravarna är så nedvärderade, varför? För att dem springer lopp och tjänar in miljoner? Då jag som sagt aldrig upplevt något negativt om att min häst är en ridtravare så känner jag att jag dessvärre inte har så mycket mer att säga till om, eftersom att jag inte har några direkta erfarenheter. Men jag vet däremot mycket väl om att inte alla ridtravare eller ridtravar-ryttare inte har det så lätt. Stå på er!

Jätte roligt att du kikar in på min blogg dels för Sencos skull, han är ju liksom "kärnan" i denna bloggen. Men sen också att en av anledningarna till att du kikar in är för att han är en ridtravare också, gör mig jätte glad.
Dessvärre vet jag inte vad det är för typ av tips du vill ha inom hantering, men kan jag hjälpa till på något vis så gör jag självfallet det. Men det är jätte svårt att bara kasta ut saker och ting i vädret när jag inte vet specifikt vad det är du vill ha hjälp med. Så återkom jätte gärna med det så får vi se om jag kan hjälpa dig :)
Canon EOS 600D 18-55mm

Gillar

Kommentarer