Ett nytt steg i livet

I måndags gjorde jag premiär på gymmet! Har dagarna innan detta känt mig väldigt taggad på att få komma dit och börja träna. Överraskande nog så hänger det faktiskt i sig ännu. Till att börja med ska vi köra två gånger i veckan. Jag har ju aldrig varit på gymmet tidigare och har ju egentligen ingen större aning om hur maskiner funkar och sådär. Så får försöka snappa upp allt nu i början då min syster är med och kan lära ut och visa. Sen är ju min förhoppning att jag för såpass mersmak av det att jag åker dit fler gånger än bara två gånger i veckan för att lite mer effektivare (förhoppningsvis) komma till mina mål.


Mina mål;

- Gå ner minst en storlek i byxor. Självklart vill jag även gå ner i storlek på toppar osv också, men tror det bästa är att fokusera på en sak i taget så det inte blir övermäktigt. Vet ju inte alls hur min kropp svarar på detta, inte heller hur fort. Sen tänker jag att det nog kommer automatiskt när byxstorlek blir mindre, ni förstår nog!

- Bli mindre runt magen. Vill kunna känna att jag kan använda lite tajtare tröjor och klänningar utan att behöva känna att det ”väller ut”.

- Ha ett ”dike” på ryggen. Haha, det här är ärligt min bästa förklaring på det. Men fina, fina Gabriella Joss har inspirerat extremt mycket kring det här. Något sånt här har jag som långsiktligt mål:

Självklart är väl egentligen det långsiktliga målet i sig att må bra i min kropp. Slippa känna att man skäms i vissa situationer. Känna mig stark i min kropp och framförallt att bygga upp mitt självförtroende. Kommer ju aldrig kunna bygga en kropp som ser ut exakt som hennes, det är inte det jag menar. Utan det är mer bara den tränade ryggen med ett ”dike” på (haha) och en välformad rumpa som jag är ute efter och har som långsiktigt mål.

Jobbar även på att bli bättre på att äta bra mat. Jag och mamma har kommit överens om att inte äta något godis, choklad eller läsk förrän 23dje december. Kommer säkert bli ett litet undantag den 14de också då min lillebror fyller 20 då. Men det känns mer okej än att ”unna” sig det när som helst i veckan. Taggad på detta faktiskt!

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,

Så roligt att du känner att de känns kul att gå till gymmet! Själv hade jag stora planer på att återvända till gymmet, men då vi nu fått hårdare rekommendationer i regionen igen så får de vänta...

nouw.com/amandassofi
jlandgrens
jlandgrens,
Ja jag är väldigt peppad på det faktiskt! Vi har ju lyckligtvis nästan ingen Corona alls i staden som jag bor i. Så vi har det inte riktigt lika hårt här även om jag är väldigt noga med att följa alla restriktioner, avstånd, tvätt av händer och tvätta av maskiner osv när man använt det. Får hoppas att det kan gå tillbaka till det normala snart igen, eller åtminstone något mer normalt än vad det är nu❤️
nouw.com/jlandgrens