Ett stort beslut 12 februari

Istället för ett nyårslöfte så gjorde jag ett beslut mitt i februari istället. Jag tror mer på att det inte spelar någon roll vilken dag, tid eller månad det är för att man ska göra en förändring. Vill man göra en förändring så gör man det, behövs inte ett helt nytt år för det även om jag absolut håller med om att det känns lite bättre att starta nytt och fräscht så när det blir ett nytt år.

Jag har iallafall den senaste veckan vid läggdags bara tänkt på hur jag vill börja träna och få en mer sundare vardag. Så idag slog jag slag i saken. Frågade. Slutade jobba klockan 18 och strax efter 19 var jag på motionsspåret. Jag ville bara börja någonstans och tänkte då att det var en smart idé att börja med att gå raskt/jogga lite lätt. Dessutom är det något som är helt gratis, är ju även perfekt nu när man kan vara ute också. Ett gymkort kan säkert tillkomma sen till hösten igen när man ändå inte är så sugen på att vara ute.

Gillar

Kommentarer

My
My,
Sååå bra! Man kan göra så himla mycket utan gymkort!
mynordqvist.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Heja, heja dig!! Alltså tycker verkligen inte man behöver sätta mål för att det just är nyår liksom, kan man verkligen göra närsom!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229