Every summer has a story

Är det bara jag som tycker att sommaren bokstavligt talat bara har sprungit iväg? Det känns som att jag inte har hunnit med att göra något av det jag sa i början av sommaren att jag skulle göra. Sommaren inledde ju med rätt så dåligt väder, det var inte så speciellt varmt i varken vattnet eller luften förrän nu på senare dagar, typ nu i mitten av juli har vädret börjat bli riktigt bra. Speciellt då när jag jobbade var vädret verkligen toppen...
Jag och mitt 'gäng' sa att vi skulle göra sååå mycket, vi skulle umgås massvis, tälta, och bara ha det bra tillsammans. Men nästan alla har jobbat och har vi inte jobbat så har det bara inte passat just den dagen eller så har inte vädret varit med oss.
Men vi har ändå umgåtts lite och fått ihop något att minnas denna sommar på.

Början av sommarlovet inleddes med en myskväll hos Marcus. Jag, Tilda och Anton kom till Marcus runt sex-tiden och sen drog vi ner till en liten sjö och grillade korv och marshmallows. När vi tröttnade på det gick vi tillbaka hem till Marcus och fick den knäppa idén om Chubby-Bunny, så efter det fanns det inga marshmallows kvar haha. Vi avslutade iallafall den kvällen med Rambo, godis och popcorn. Himla gosigt!


Den 16de juni hämtade jag mina kaniner och blev ägare till dem. Dem var så himla små, och idag är dem mina stora lurvbollar! Hihi

Den 20de juni var nån av de första gångerna jag och Oliver träffades. Kommer dessvärre inte ihåg exakt datum osv när första gången var eheh. Jag tyckte (eller ja det gör jag ju i och för sig fortfarande men) att det var super kul att han inte alls hade några problem med att hålla i hästarna eller bara vara nära dem. Och att han gärna ville hjälpa till och gick med på att rida!! Såna pojkar finns det inte många av vill jag ju lova!

Midsommar firade jag med Oliver, Marcus, Evelina, Tilda och Leo. Vi grillade, körde några lekar och spelade kubb senare på kvällen. Dock regnade det, ovanligt? Så vi satt under ett partytält som vi hade täckt så gott det gick med ett myggnät till ett parasoll. Skyddade rätt så bra faktiskt. Vi var lagom torra så det funkade ju! Pga att det regnade så blev det inte så mycket bilder tyvärr..
Efter midsommar så tog jag med mig Oliver, Leo och Marcus för att rida på hästarna. Vilket var super bra för då kom båda hästarna ut på en liten tur samtidigt. Och som sagt, Oliver hade inga problem med att rida. Som flickvän med häst är man lycklig då. Om jag har någon läsare som är hästtjej så förstår ni nog vad jag menar, haha
Juli inledde jag med riktigt kusinmys tillsammans med mina fina kusin Paula. Först var vi på shoppingcentret och kollade lite. Innan vi åkte hem till hennes pappa så köpte vi med oss lite Asian Town mat. När vi väl kom hem till hennes pappas hus så åt vi vår mat och sen badade vi jacuzzi. Inte helt fel! :)
Den nionde juli fick vi besök utav Martin i en vecka eftersom att han inte ville vara med hans föräldrar till Holland. Så jag, Martin och min lillebror hade vattenkrig, badade och solade och åt mat typ. Sen blev han också väldigt förtjust i mina små lurvbollar. Så det blev väldigt mycket gos med mina kaniner. Haha!


Min älskade tremänning från Sälen kom också hit ner för att träffa oss 'gamla' vänner. Dock hann vi bara träffas bara jag och hon under en dag. Men det var helt klart bättre än ingenting! Vi pratade massor, målade varandras naglar (hon är helt sjukt duktig på att måla naglar!!) åt onyttigt och god mat och cyklade. Haha!

Den 20onde gjorde jag min första jobbdag nere i hamncafét. Jag hade i början av sommarlovet faktiskt tänkt att jag skulle fråga om dem behövde extra hjälp där nere under sommaren. Men eftersom att jag lyckades skaffa pojk så la jag ner det. Men sen åkte ju Oliver till Italien så då när Anton ringde mig och frågade om jag ville komma ner till cafét och hjälpa till så tackade jag ja eftersom att Oliver ändå inte var hemma. Där nere fick jag springa ut med beställningar, plocka disk, fylla på saker, hämta saker, städa toaletter, laga vissa rätter och massor av andra saker. Mycket mer jobb än vad man tror på ett café faktiskt. Men gud så roligt det var! Mycket var nog tack vare att Anton och Emelie jobbade där. Kajsa kom också in där på slutet, dock då jag gjorde mitt sista. Tyvärr blev inte Emelie med på någon bild, men jajaa! På cafét jobbade jag i en vecka förresten! :)

Mitt uppe i mina jobbdagar så kom ju Martin tillbaka. Fast denna gången tillsammans med hans föräldrar och deras husvagn. Martins äldre bror Johan skulle också komma med sin kompis Tobias och dem skulle sova i vårt gästrum eftersom att dem inte var så sugna på att tälta. På kvällen då Johan och Tobias hade kommit så startade vi med en kräftskiva. Kvällen efter det så gick vi ner till cafét där jag har jobbat och åt. Sen fick vi för oss att vi skulle bada så då drog vi hem och hämtade badkläder och sen ner till hamnen igen och badade. Det var ju hela 25 grader i vattnet! Denna kvällen avslutade vi med en tur till stallet. Där Johan red en liten sväng i hagen, han somnade nog gott sen, haha ;)

Sen åkte dem hem på lördagen tror jag att det var. Och allt bara fortsatte att flyta på, Oliver kom tillbaka från Italien, var med hästarna och kaninerna, och hade ensamtid med min kära mor ♥
Släktingarna från Skåne kom också en sväng. Och då hade vi som vanligt vår kräfskiva och fem-kamps kväll. Först åt vi kräftor och räkor och sedan så delades vi in i fyra lag och så körde vi igång med fem-kampen. Super mysigt!
Efter dem åkte hem igen så började sommaren ta slut allt mer och mer. Dagarna som var kvar på sommarlovet blev helt plötsligt lätträknade. Men för er som följer mig blogg så vet ni att de sista dagarna av sommarlovet spenderade jag tillsammans med Oliver. Trots att jag var ledig de två första dagarna på skolan för att jag skulle till Vimmerby. Men jaja. Sommarlovet har som sagt varit helt okej. Har fått träffa en del nya människor, saknade människor, blivit ägare till två kaniner och kanske bäst av allt - jag hittade han med stort H :love:
Haha mitt mongo ♥

Gillar