F R E D A G

Hade fruktansvärt svårt för att somna inatt.. Låg och vred och vände på mig i säkert två timmar. Till sist så gav jag upp och tog upp datorn och skrev något inlägg och läste lite bloggar.
Idag var tanken att åka och överraska Oliver. Egentligen skulle vi inte ses eftersom att det faktiskt är min helg (och med det menas att det är min tur att åka till honom) men eftersom att Tilda fyller år på söndag så sa jag till honom att jag var tvungen och stanna hemma om hon skulle fira. Så att jag kunde vara med. Tyvärr så har Tilda nu gått och blivit sjuk och skrev till mig igår att det var okej att jag åkte så kunde vi allihop fira henne nästa helg istället.
Och eftersom att Oliver inte visste att planerna med Tilda blev inställda så skrev jag till hans lilla mor och frågade om hon var med mig på att 'överraska' Oliver.

Dock har jag sjukt svårt för att hålla tyst.. Så ja, han vet om att jag ska komma.. Men nån gång ska jag allt få till att komma till honom utan att han vet och överraska honom, haha! Får se hur mycket tidsinställda inlägg jag hinner göra innan jag lämnar hemmet och datorn sedan. För denna gången orkar jag inte ta med mig datorn.. Men ska försöka uppdatera via mobilen.
Nu ska jag sova någon timma till, sedan äta lite och sticka till stallet där jag ska mocka, fodra och kanske rida. Sedan måste jag duscha och packa. För även om jag och Oliver bråkade lite igår, eller ja, snarare småtjafsade som brukar bli lite "värre" än vad det borde eftersom att det är via mobilerna och de då ofta kan uppstå missförstånd och likande, så så hoppas jag på att kunna åka ändå. För usch för att sova själv.. :(
Älskling ♥♥

Gillar

Kommentarer