Fan.

Har varit SÅ mycket att göra på jobbet idag så det var helt galet.. Och mitt i all stress går jag och skär mig på en sån grej man skär gurka på. Det blev otroligt mycket blod och jag har nu ett mega jack i tummen. Som tur var så hade vi såna stripes på jobbet som man trycker på så att huden trycks ihop och så att man då på så sätt kan få slippa sy. (Ja det är ganska så djupt..) Så jag har serverat mat med tårar i ögonen idag för att det gjort så ont, och jag har fått springa många extra gånger bara för att jag verkligen inte klarade hålla i så många tallrikar med något som tryckte emot tummen och framförallt såret..
Efter jobbet skulle vi inom min farbror och hans fru för att hämta Niclas och sedan skulle vi vidare på kalas till min brors som hade en son som blev 4 år. Hos min farbror fick jag hjälp med omplåstringen på tummen, hon tvättade rent och satte på bättre grejer än hushållsplåster. Det gör stundvis väldigt ont, men förhoppningsvis är det bättre imorgon.
Förresten, internetet är fortfarande inte riktigt i form här hemma så svar på era kommentarer kommer att komma. Jag ignorerar er inte! :) Gällande uppdatering så kommer det väl lite såhär när jag har tid. Måste ju skriva med en hand och dessutom på mobilen nu.. Åh!! Haha

Gillar

Kommentarer