Fantastiska dagar i Skåne

Det blev nu i efterhand inte alls som jag hade tänkt mig med bloggandet, haha. Hade tänkt att jag skulle bloggat lite varje dag men det blev så mycket njutande i nuet så jag struntade faktiskt i det. Jag vill typ bo där. Helt seriöst. Det är verkligen en helt annan atmosfär här. Det har jag alltid tyckt då vi ändå varit i Skåne en del eftersom att mamma är härifrån. Men är det någonstans jag kommer att flytta härnäst, då hamnar jag nog faktiskt i Skåne.

Direkt när vi kom ner iallafall så var det direkt ner till stallet för att hälsa på grannens hästar. Så himla söta <3 Stallet är egentligen väldigt fint. Grannen till Beppa har mest dessa hästar för det är något som gått i generationer att det ska finnas i familjen. Han är egentligen inte alls intresserad och gör bara precis det han måste. Det gör lite ont i hjärtat.

Hur som helst! Huvudsakligen åkte vi ju till Skåne för att fira Emelie väldigt mycket i efterskott. Så första dagen här nere åkte vi till pannkaksladan. Det är så himla mysigt där och hela idén med pannkaksbuffe är ju genialisk. Sen finns det också en hel del djur att se på där. Kaniner, grisar, hästar, alpackor, åsnor och ja, massor! Som en liten bondgård.

Vi åkte en sväng till tropikariet också.

Vi gick även runt lite i Helsingborg och strosade. Obligatoriskt när man är där är också att fika på Ebbas fik. Så otroligt gott och mysigt. Efter det turade vi också. För er som inte vet vad det är så åker man båten över till Danmark och sen tillbaka, haha.

Sista dagen heldagen så blev det en hel del mys med pållarna. Vi grillade och jag gjorde sen en tårta till Emelie som hon velat ha en stund. Den blev faktiskt över förväntan god så den kommer jag absolut göra fler gånger. Tänkte dela med mig av recept också i ett eget inlägg sen. Hemresan på onsdagen kändes som den längsta i världen då vi först stannade till på Ullared i några timmar. Sen fick jag massa ärenden längs vägen att stanna till på då mina syskon ville ha saker i olika affärer, haha. Men jag är så nöjd med resan och inköpen på Ullared. Perfekt boost!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vilka underbara dagar! Ser helt underbart ut 😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon
Emma Engström,
Men åh vilka underbara dagar ni verkade ha fått i Skåne och hallå - ALLA GOA DJUR!?? OMG du kunde ha plocat hem dom till mig :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom