Feelings right now

Jag vet ärligt inte hur jag ska göra för att orka längre. Verkligen allt är jobbigt att ta sig an. Orkar inte ta ner alla bilder på väggarna, orkar inte byta bilder på bloggen och orkar inte göra mig av med alla bilder jag har på varken datorn eller mobilen.. Har lovat mig själv att inte bomba bloggen med massa depp-inlägg och jag tänker heller inte göra det. Jag ville mest bara visa att jag lever och tacka för alla oerhört fina kommentarer och alla underbara själar som hört av sig och visat omtanke även utanför bloggen. Det betyder så himla mycket och någon gång när jag är på benen igen så kommer jag att ge tillbaka, det lovar jag.

Just nu känns ljuset låååångt borta bara. Förstår inte hur jag ska klara av allting. Allting känns hur jäkla jobbigt som helst. Det är egentligen jätte mycket i skolan och bör plugga som en tok på körkortsteorin men det bara rasar. Bara börjar gråta och jag ser inte vad det står eller förstår inte vad det är jag läser.. Efter förra gången som det tog slut mellan mig och Oliver så skrev jag ett liknande inlägg, fast mer riktat åt honom och jag har fått vibben av att han inte vill veta av mig mer så jag ser ingen mening med det för tillfället. Hoppas såklart på att han ångrar sig och hör av sig igen.. Men det verkar vara långt bort det med..

Skolan får utebli imorgon då jag känner att jag helt enkelt inte orkar.. Däremot ska jag försöka ta mig an min körlektion klockan 10.15 sen får vi se hur mycket mer jag orkar.. Hoppas ni alla har det så mycket bättre än mig just nu.. Kram
Förresten, bilder från min Tumblr, där ni förövrigt ganska så bra kan se hur det ser ut i mitt huvud just nu..

Gillar

Kommentarer