Festivalsommar

I samarbete med Zmarta.se

Nu när sommaren äntligen är här innebär det också att många festivaler drar igång. För er som varit på festival tidigare, vet att det ändå kostar en del, när man lägger ihop allt. Haha. Man ska ta sig dit, vara där, äta och även sova. Jag har en del vänner som årligen brukar åka på festivaler, jag har själv dock aldrig fått kommit iväg och varit på någon festival. Dels beror det nog på för att jag hellre vill lägga mina pengar på hästen och dels för att jag inte riktigt orkat, haha. Visst verkar det häftigt, men att sova i tält omringat med massa fyllon känns inget jättelockande, vilket är min första tanke vid ordet "festival".

Zmarta.se har nu gjort ett såkallat "festivalindex" där man alltså kan kika på vad sommarens festivaler kostar, för att få en bättre översikt. De har radat upp dem efter vilken som är mest budgetvänlig respektive den som är aningen dyrare. De har också skrivit lite kort info om varje festival, vilket kan vara bra om man vill ha lite information om varje festival. För mig som aldrig varit på festival innan så är det väldigt givande med lite kort och enkel information.

Bild lånad från Google med sökordet "Emmabodafestivalen"

Utöver det kan man även göra lite frågor där, för att få se vilken festival som kanske passar just dig bäst, eller för att se vilken festival som är mest populär. Festivalindexet är väldigt enkelt och en väldigt smart idé tycker jag. Den mest budgetvänliga festivalen i år, och även zmartas rekommendation, är Emmabodafestivalen där det kostar 363kr per dag. Däremot, för den som har lite mer pengar, kan välja Way out West- festivalen som finns här på Bästkusten, den ligger på 1451kr per dag för övrigt.

Så, har jag några riktiga festivalgalningar som läser min blogg? Vilket är er favoritfestival? Stämmer det som Zmartas festivalindex säger tycker ni? Jag som som sagt aldrig varit på en festival har ju inte jättemycket att säga till om.​
Om ni är nyfikna på detta festivalindex som Zmarta har gjort så hittar ni det som sagt här.
Vem vet, kanske besparar det dig en hel del tid och pengar?
😉

Zmartas festivalindex gav Way Out West jumboplatsen, en liten glimt av hur det ser ut ovan.
Bilden är lånad från Google med sökordet "Way Out West".

Inlägget är i samarbete med Zmarta.se.

Gillar

Kommentarer

my,
Jag åker på Bråvalla varje år! Varit där så länge det funnits haha 😃 Helt klart årets höjdpunkt!
www.monkiapa.blogg.se
tuvabjornwall
tuvabjornwall,
får kika in den sidan 😊
nouw.com/tuvabjornwall
Cassandra,
Så smart! 😃
sensor.blogg.se
Emelie Andersson ,
Åh Emmaboda ligger ju här i närheten 😉 <3
emeliiiiieandersson.blogg.se
MALIN,
Bra tips! Festivaler är alltid kul att gå på! Kram
malinkirstine.se
Tilda Barkselius,
Det där lät ju himla smart, ska kika in det 😊
fluring.blogg.se
Mallan,
Vilket smaert tips! =)
www.majzans.vimedbarn.se
felicia,
nice 😃
frokentv.se
Emelie Andersson ,
Jag har heller aldrig varit en festival människa utan precis som du lagt pengar och energi på annat 😉 <3
emeliiiiieandersson.blogg.se