Filmtips ♔

Tänkte köra ett litet inlägg om några bra filmer. Nu det senaste har jag nämligen sett en hel del film. Så då passar det ju rätt bra att lyfta fram några! Börjar med två nu och är detta något som uppskattas så kanske det kommer mer! :)

Soul Surfer
- Baserad på en verklig historia vilket jag tyckte gjorde filmer ännu mer spännande eftersom att jag också är galen i vatten och faktiskt skulle vilja kunna surfa. Iallafall så är det en surfgalen tjej som är ute med hennes vänner för att surfa men det slutar dock inte så som dem tänkt sig kanske. Det kommer en haj och hon blir av med ena armen. Vad händer sen? Har du inte sett den så borde du se den, verkligen! Jag tyckte den var galet bra då jag såg den. Gosh!
Här kan du se på den helt gratis!


Cyberbully - Handlar om en tjej som äntligen får en dator på hennes födelsedag då hon inte haft någon egen innan. Då hon får datan så kopplar hon direkt upp sig på en sida där alla hänger! Dock får det konsekvenser och hon blir utsatt för nätmobbning. Sen får man då följa henne med hur hon tar sig igenom det och blir starkare osvosv. Tyckte att även denna filmen var bra eftersom att det är precis sånt som händer idag, men alldeles för få vågar säga eller göra något åt det. Tyvärr, så har du inte sett denna borde du se även den! ;)
Här kan du se på den helt gratis!

Gillar