Förlåt!

Ja här var ju uppdateringen på topp! Eller inte.. Haha.
Jag har som ni kanske förstår haft en liten dipp nu de senaste och mått väldigt dåligt. Heller inte riktigt haft någon blogglust så jag lät helt enkelt bara bli. Och det var lite skönt faktiskt.

Så vad har jag gjort under dessa dagar då? Jo, Oliver kom till mig i fredags. Och innan det var jag i stallet huuur länge som helst. Men det var också väldigt skönt, hade en del tankar som behövdes rensas och det har jag lättast för att göra i stallet. Väl när Oliver kom så gjorde vi som vanligt inte så mycket utan la oss nästan direkt.
Igår så fyllde min lillebror 13 år, så då var det kalas. Syskon och släkt var här, Oliver fick träffa lite nya människor och vi fick äta tårta. Och sen vid fem tiden ungefär så tog jag och Oliver moppen till stallet och gjorde iordning där och tog in hästarna. Sen på kvällen spelade vi lite Wii (haha tillhör typ att man ska göra när någon i familjen fyller år) och när vi tröttnade på det så började vi kolla på lite julkalendrar.
Idag har vi inte hunnit göra så mycket. Jag var rätt trött så jag ville sova och Oliver ville kolla på skidor.. Men ja, då vi väl kom upp så gjorde vi ändå inte så mycket. Åt, spelade ytterligare lite Wii, tittade på tvn och sen hann klockan bli väldigt mycket och han skulle med tåget hem till sig..
När jag kom hem sen igen så åt jag lite mat och stack sedan till stallet. Där mockade jag och gav min häst mat. Och sen tog jag in dem.

Den kommande veckan nu är verkligen slutspurtsvecka. Det är liksom jullov på fredag!! Jag har en redovisning imorgon på fotografisk bild och sedan matteprov på tisdag. Så vi får se hur detta går! Kommer även få en hel del stalltimmar denna veckan kan jag tänka mig. Och då ska jag och Senco öva, öva på att vara bara vi, då han tycker det är väldigt läskigt. Ska gå en liten promenad med honom, men kan nästan tänka mig att det kommer gå hyfsat bra tills vi kommit en bit från gården och han inser att han inte kan se hagarna längre, haha! Men jag antar att det bara kommer bli bättre och bättre. Det jag trodde var omöjligt var ju tydligen inte omöjligt ändå; att sära på honom och Lovie och att han sen skulle vara helt som vanligt igen. Super skönt!

Men nu ska jag fortsätta lite på min power point tills imorgon och sedan göra mig iordning för sängen och sova. Puss!

Gillar

Kommentarer