Första juli

Vill börja detta inlägget med ett tack för fina kommentarer och meddelanden på föregående inlägg. Jag har det riktigt tufft just nu och har nog själv inte riktigt insett hur allvarligt det kanske är. Går igenom en undersökning nu också, vill inte helt gå in på detaljer om vad. Men den är tuff för mig och har påverkat mig mycket det senaste. Tyvärr så är det än så länge inga besked jag vill ha, så hittills känns det rätt så hopplöst.. Vill ju kunna hitta något så jag kan få svar på vad jag ska göra för att kunna åtgärda problemet. Men än så länge är det rätt mörkt även där..

Känns lite som att jag är i något slags hjul och ingenting känns helt bra. Känns inte som att jag hör hemma någonstans, känns inte som att jag trivs någonstans. Inte längre direkt sugen på någon mat, är varken pigg eller trött heller. Vet inte om jag vill umgås eller bara vara ifred. När tappade jag mig själv och vart ska jag leta för att hitta mig själv igen?

Kommer en kompis över ikväll som ska laga mat åt mig och umgås lite med mig. Även om jag känner mig ensammast så vet jag ju att jag inte är det egentligen. Ska försöka sova tidigt ikväll också. Kanske lite skönt med sällskap så jag slipper vara ensam med mina hjärnspöken och kan få tänka på annat. Kram på er

Gav mig på att baka en tårta häromdagen faktiskt. Tyvärr gjorde jag inte marängen helt enligt receptet. Får kanske prova det så att det ser lite fluffigare ut. Men den blev god iallafall!

Blev sen även en tur ut på Bullseye med en saknad vän. Inte träffats ordentligt på något år. Så var mycket snack att ta igen.

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Men Jesus! Tårtan ser så jäkla god ut!🥰
nouw.com/evelinajosefines
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ta hand om dig vännen! ❤️ Hoppas verkligen ni fick det jättemysig i förrgår också! Kram ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Hilma
Hilma,
Tusen kramar till dig fina du ❤️ Låter verkligen jobbigt och jag önskar att du ändå får en okej helg. Och du, jättefin tårta! ❤️ KRAM
nouw.com/hilma
jlandgrens
jlandgrens,
Tack snälla du❤️
nouw.com/jlandgrens