Första maj

Dagarna tickar på oavsett om vi är mitt uppe i en världskris. Vi går även in i en ny månad idag, vad sjukt! Jag är faktiskt på plats i butiken och jobbar idag. Lika sjukt som det varit de andra få gångerna jag varit här det senaste sedan gränsen stängdes. Antalet kunder vi har under en dag nu är ungefär vad vi hade under en timme tidigare. Det är verkligen helgalet. En så märklig omställning.. Det senaste beskedet vi har nu är att det lutar mot att Norge öppnar upp sin gräns den 16 maj klockan 08. Så vi får hoppas att det blir så och att det inte förlängs ytterligare när vi närmar oss det datumet. Saknar att kunna jobba ordentligt och veta att jag får så att jag klarar mig i lön. Nu när jag legat ute och jobbar på centrallagret så har jag ju verkligen ingen aning alls.. Ska väl vara glad om jag kommer upp i liknande summa som senaste lönen, även om jag tyckte den var dålig. Som tur är så kommer skattepengarna bara någon vecka efter kommande löning. Men det känns så tråkigt, de pengarna skulle ju gå till något kul eller sättas in på ett sparkonto. Så lär det tyvärr inte helt bli nu..

Ska tillbaka till Borås igen på söndagkväll. Tycker det är rätt tungt och ligga ute så, så är extremt trött när jag kommer hem. Blir inte heller enklare av att jag har en inneboende nu också, så hinner aldrig helt få landa mellan varven. Men förhoppningsvis så kan saker och ting gå tillbaka till det någorlunda normala bara gränsen får öppnas. Ser att det ramlat in lite funderingar kring hur det är att bo med sin närmaste kompis, ska försöka sätta mig ner och göra ett litet inlägg om det. Är ju något på min planering i princip hela tiden, så får aldrig helt tid känns det som. Efter jobbet idag ska jag troligen åka mot A och vara där i någon natt sen är det ju full rulle på söndag för att göra matlådor, packa och sen åka mot Borås igen. Hemma onsdag nästa vecka och torsdag kommer innebära minsta möjliga, garanterat ta ikapp en hel del timmars sömn. Sen är det jobb igen i butiken på fredag.

Flätat systerdotterns hår, hon som annars inte kan sista still alls ville plötsligt att jag skulle greja massor i håret på henne och hon satt så stilla. Gullungen. // På med stålhätteskorna och sen ut på lagret för att jobba. Förra gången fick jag några andra stålhätteskor vilket passade mina fötter bättre, så gjort inte alls så ont i fötterna denna gången.

Hoppas ni alla har en fin första maj och en trevlig helg. Ta hand om er och tänk verkligen på att vara försiktiga. Ta det här med Corona på allvar. Några få veckor av våra liv kan vi ändå ge det istället för att vi struntar i det nu och det kanske tar flera år innan vi kan gå tillbaka till det som vi är vana vid. Att kunna resa hur och vart vi vill. Den friheten vill väl alla ha, så vi måste ta vårt ansvar nu. Detta fixar vi! Kram på er

Gillar

Kommentarer