Första maj

Hur fin är inte denna som är precis utanför mitt köksfönster? Älskar!

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det upp och ner i vanlig ordning och har ännu en gång mer eller mindre glömt bort bloggen. Nu saknade jag det dock så passar på att kika in!

För er som inte hängt med så har jag skrivit på papper för att flytta hem igen. Lägenheten är uppsagd och jag har även sagt upp mig från mitt älskade jobb. Just jobbdelen känns jobbig för jag tycker verkligen om det så mycket. Men jag känner mig oerhört ensam här och känner verkligen behovet av att kunna åka och hälsa på och umgås mer spontant med min familj och mina vänner. Vänner vet jag kommer och går, men familjen är verkligen superviktig för mig. Jag känner mig definitivt en erfarenhet rikare och skulle jag i framtiden vilja flytta såhär igen så kommer inte det vara ett lika stort kliv. Däremot kommer jag inte flytta från en psykisk trygghet igen till ’ingenting’ som jag gjort nu. Det blev för påfrestande. Så skulle jag flytta ifrån hemstaden så är det isåfall för en annan trygghet. Tror ni förstår vad jag menar! =)

Flyttlasset går tillbaka hem igen i slutet på maj och jag gör min sista dag på jobbet den 27 maj. Ska försöka att bara njuta och ta till vara på det som är kvar. Var på intervju för ett nytt jobb hemma förra veckan som jag hoppas att jag får, men förväntar mig såklart inget. Jag tror det kommer lösa sig super. Nästan läskigt vad lugn jag är inför dessa förändringar, nästan så det blir lite nonchalant? Men jag tror verkligen att ödet löser detta för mig.

Nu ska jag vrida mig om och sova. Hoppas det inte dröjer för länge tills jag kikar in igen nästa gång. Kram på er. <3

Gillar