Första maj

Våren är verkligen här nu. Har sett två stycken humlor, jaaa humlor!! Samt att jag även rider i en tjockare tröja och utan raggsockar. Då är det bannumej vår vill jag lova er! Dessutom kan vi rida på alla våra ridvägar helt utan problem för att det inte finns någon is. Åh, ännu ett steg närmare sommaren!

Igår red jag med långa tyglar eftersom att Lovie hade lite ont i ena bakbenet. Så det blev en lugn skritt tur i skogen. Även det är ju mysigt nu, eftersom att man inte måste sitta på helspänn och titta varje steg dem tar för att det kan vara is här och där.

Idag var det däremot bättre med henne och jag kunde köra på lite mer än vad vi gjorde igår. Då vi väl kom in efter första traven så blev hon allt piggare och mer framåt vilket gör ridturen ännu roligare. Vi var ute ungefär en timme och bara njöt av att det faktiskt är vår nu. Riturerna framöver kommer bara att bli bättre och bättre. Dessutom så är det även nu som dem börjar bli riktigt fina i pälsen då dem har tappat all vinterpäls! :D

Gillar

Kommentarer