Första minusgraden

Första minusgraden är nu uppnådd! Nu går vi verkligen mot kallare tider hörrni. Blandade känslor ändå. Jag gillar ju överlag alla årstider men det är klart var och en har sina nackdelar också. Att det är superkallt om mornarna är väl kanske inte jättekul. Sen tycker jag att min bil ser så tråkig ut med sina vinterdäck så det känns inte jättehäftigt att jag snart behöver sätta på dem, haha.

I lördags hade jag fest med mina kompisar för att fira att jag blivit 25. Det var en lyckad fest och jag blev återigen påmind om hur många fantastiska vänner jag har. Emelie (hon som har bott hos mig och som står mig nära som en lillasyster) överraskade och kom hit med hjälp av en killkompis till oss. Plötsligt stod hon bara i min hall och jag blev så lycklig så jag grät en skvätt. Sen bara ramlade det in folk och de hade med sig presenter hejvilt. Av tre killkompisar fick jag megaflaskan med en tändkabel runt (majoriteten av gänget är motorintresserade, inklusive mig själv, så var ju ett klockrent ”snöre” att hänga runt flaskan haha) och en liten gulligt handskriven lapp på det. Av en tjejkompis och hennes syster fick jag varsin flaska också. Fick även två buketter blommor av några killkompisar. De är väl-drillade. 😉 En superfin ljuslykta av en annan killkompis och Emelie hade med sig lite blommor och några ljus som passade perfekt i den nya ljuslyktan. Hade verkligen inte förväntat mig att folk skulle ha med sig presenter.

Jag fick även hämta ut ett paket på posten som Emelie från andra sidan Sverige hade skickat. Många Emelie och hålla reda på nu, haha. I där var kartongen från rituals (favoritdoften!!) och det fina, fina lilla brevet.❤️

Och av min mammas bästakompis och hennes ena dotter fick jag en hel korg med massa gott och blandat i.

Så med andra ord hade jag en rätt så bra ’födelsedagsvecka’. Avslutade dock festen med att spräcka skärmen på min relativt nya telefon.. Givetvis i det hörnet där framkameran sitter så det går i princip inte att använda. Detta gör att den sprickan inte går att förbise som jag annars ändå kan vara rätt tålig med. Så kommer behöva byta skärm. Detta är ju en rätt dyr historia så det känns rätt så ångestladdat, haha.. Har dock gjort en skadeanmälan via min hemförsäkring så hoppas de kan bidra med något åtminstone. Håll tummarna!

Gillar

Kommentarer