Första november

Äntligen är november här! Nu kan verkligen nedräkningen mot jul börja lite mer seriöst. Om några veckor kan jag börja julpynta (om cirka två veckor hihi) och mina förberedelser för kidsens julkalender måste snart dras igång på allvar. För er som undrar så är det mina syskonbarn som jag ska göra en kalender till. Jag har fått veta av tomten att vi ska få besök av en liten Nisse! Ska bli så spännande! ;-)

Sedan sist har det inte hänt så mycket. Det är väldigt mycket jobb med långa dagar just nu, så varken hinner eller orkar inte helt att blogga. Att få någon inspiration till vad jag ska blogga om blir också än svårare när jag bara är på jobbet, haha. Behöver också försöka lägga min lediga tid till att gå igenom matten (som jag hittills inte lagt en enda minut på sedan det muntliga provet..) så att jag ska känna mig relativt säker då det är dags för det skriftliga omprovet. Har sagt till mig själv att jag inte ska tänka för mycket på det och brusa upp mig så jag blir för nervös. Men nu verkar jag snarare ha gått in i något slags ”mode” då jag blivit så avdramatiserad att jag inte tänker på det alls nästan, och det blir ju inte heller bra. Måste självklart sätta mig ner och skriva mina egna formelblad åtminstone så jag förstår dem och kan använda mig utav dem.

Har enbart två lediga dagar denna veckan. Resten är långa dagar med jobb. På torsdag ska jag bland annat till en kiropraktor för att göra en ordentlig koll på mitt ben. Är lite nervös faktiskt. Jag ramlade ju av en häst i mars tidigare i år. Blev rätt illa och har fortfarande inte blivit helt bra. Så nu ger jag det ett försök att få ett utlåtande på det. Nu ska jag faktiskt försöka sova. Vi hörs snart igen. Kram! /J

Sprang in en snabb sväng på ÖoB igår. Disktrasor (så fina med hjärtan på. Dessutom till förmån för bröstcancer) och ett sköljmedel som doftar såååå gott! Finns inte i alla affärer häromkring. Verkar bara vara i vissa utvalda ibland. Så kunde inte hålla mig! =)

Gillar