Första oktober

Hej kompisar!
Vill verkligen tacka för alla kommentarer på föregående inlägg. Så intressant att få läsa era tankar och inputs på de olika punkterna jag tog upp där. Det är en rätt jobbig tid jag befinner mig i nu. Känns som om att det varit det ett rätt långt tag egentligen när jag tänker efter. Klart jag har dagar som är bättre, men överlag har det varit en berg- och dalbana rätt länge. Tycker absolut efter snart två år i mitt hus här ensam, att det har fått mig att bli relativt trygg i mig själv. Känner mig trygg i att bo ensam och har funnit någon form av ro i det. Men, jag saknar ju verkligen något i livet. Och det är en inre stress att bli 25 och se alla andra omkring min ålder vara förlovade, köpa hus och bilda familj. Innan jag vill bilda familj så vill jag ju gärna ha varit tillsammans med den eventuella partnern ett tag isåfall. Och då hamnar man ju ytterligare några år bort. Det blir ju en liten rädsla i att bli "för gammal" för att skaffa barn. Även om jag egentligen inte tycker att varken 30 är så gammalt eller egentligen heller känner mig speciellt gammal. Men den där jobbiga ångest-stressen kring det kvarstår dock för att allt det där känns så ofantligt långt bort just nu..

Hur som helst!
Sluttjatat om det nu.
Det har egentligen inte hänt så värst mycket sedan senaste uppdateringen. Städade undan på trädgården i onsdags. Plockade undan alla utemöbler, ställde in grillen, packade ner mitt spabad ordentligt och röjde plats för den nere i källaren. Sopade utanför ytterdörren. Tömde alla utekrukor p�� sommarens blommor och ställde undan dem tills jag fått inhandlat lite vinterblommor. Det blir nog bara någon kruka med lite ljung i. De finns ju i några olika färger. =)

Igårkväll hade jag besök av familjen på lite middag. Älskar verkligen att ha familjen här, få bjuda dem på middag, duka fint, tända ljus och göra det mysigt.

Gårdagens kvällsmys för min del. Gillar verkligen hösten när det blir lite mörkare, man kan tända ljus och elda i spisen =)

Gillar

Kommentarer