Första september

Godkväll!
Fick ett akut bloggsug såhär sent på kvällen? Haha. Ville egentligen mest bara kika in och visa att jag lever. Det här regelbundna bloggsuget har verkligen trappats av. Känns mycket roligare med instastory just nu. Jag tror dock det mest bara är en period. Vet ju med mig själv att jag tycker om att blogga, kombinera utvecklande texter med bilder. Visst är det lite samma princip även på Instagram, men här är det utrymme för mer text vilket alltid varit något som känts roligare för mig.

Hur som helst, första september idag vilket betyder den första officiella höstmånaden. Det är helt galet vad fort tiden går. Det är ju såklart ingen nyhet egentligen, men det slår mig ju alltid speciellt vid skiftet till hösten hur fort det faktiskt går. Känns dock lite skönt att sommaren går mot sitt slut om jag ska vara ärlig, för denna sommaren har inte alls varit vad jag hoppats på. Vilket tyvärr är något jag fortsatt måste träna på, att försöka att inte sätta egna förhoppningar på saker och ting för jag blir oftast så sjukt besviken när det sedan inte blir så. Och det är det ju bara jag som står i skuld för när jag byggt upp en förväntning på något som sen inte blir av.

Denna veckan har jag ju som sagt semester och har hittills mest bara gjort det jag känt för. Umgåtts lite med kompisar för att fylla på lite batterier och även gjort lite småshopping. Har även "beställt" en hylla av min lillebror som han ska göra till mig för att komplettera mitt odlingsrum lite ytterligare. Det tar verkligen sin lilla tid att få sitt hem komplett. Kanske ännu mer när man bor ensam i ett stort hus =)
Har även lite planer för mitt sovrum. Men det får nog bli nästa år.

Nu ska jag faktiskt göra mig redo för sängen. Har en ganska lång lista med grejer som jag behöver fixa med här hemma som jag gärna vill kunna bocka av något på under min semester, så då kan jag inte sova bort hela semestern, hehe. Kram!

Ännu en fin dahlia som slagit ut hos mig.

Nya gardiner till mitt vardagsrum. En matta som saknas bara, och sen ska givetvis mitt vardagsrumsbord som min lillebror gjort till mig målas också. Sen är det komplett!

Gillar

Kommentarer