Förvirrad morgon

Denna morgon har verkligen varit kaos. Vaknade supertidigt, strax innan 6. Klockan var ställd på 9.10, så att försöka somna om igen efter det var inte helt jätteenkelt. Dock lyckades jag väl till slut och vaknade till igen runt 8-tiden och gick då upp och åt lite. La mig lite till för att det var en stund kvar tills jag skulle åka. Sen blev klockan 10 över igen och då är det dags att gå upp för att klä på sig osv. Sätter mig i bilen och kör upp till jobbet, kommer in på centret och ser alla jalusier nerdragna. Jag har tagit fel på timme och kommit en timme tidigare än vad jag ska! Haha.

Förstår ni irritationen jag känner på mig själv just nu? Hade kunnat legat kvar i sängen ytterligare en stund och åkt hemifrån nu istället. Tur dock att det var en timme tidigare och inte senare..😉 Så nu sitter jag på jobbet en timme tidigare än vad jag ska.. Dagen kunde ju inte börjat bättre va, haha. Hoppas er morgon varit bra! Kram.

Bjuder på en bild tagen för några dagar sedan.

Gillar

Kommentarer

Anita,
Känner igen det där när man vaknar till och inte kan somna om... Har jag väl vaknat är det nästan hopplöst att somna om..... Haha
siliiins.blogg.se
Linda,
Haha men neeeej så irriterande :/
lindaviktoria.se
IP: 82.99.3.229