Frågemånad: Svar till fjärde veckan

Detta skulle publicerats igår, men hade en del att göra då så hade helt enkelt inte tid tyvärr. Men bättre sent än aldrig, eller hur?
Är dagar och datum viktigt för dig?
Både ja och nej faktiskt. Det där med 300 tillsammans med Oliver är väl i det stora hela inte så speciellt viktigt egentligen. Utan det var bara för att jag tyckte att 300 var ganska så mycket och det kändes då lite speciellt. Jag menar, vi har klarat oss igenom så långt och det är inte alls långt kvar till ett helt år tillsammans efter 300 dagar. Och ett år är däremot viktigt för mig, alltså vår månadsdag som då blir årsdag. Sen är ju egetligen inte månadsdag något man behöver fira. Vi har ju bara någon enstaka gång verkligen firat månadsdagen på själva den dagen. Annars har vi "firat" den i förhand eller efterhand. Och när vi "firar" den så är det typ att vi äter något gott eller så bara. Så absolut inget speciellt. Men absolut, årsdagen och mitt och Olivers datum tillsammans är viktigt för mig. Dock måste jag bli bättre på att komma ihåg födelsedagar och sådant, för det tycker jag också egentligen är väldigt viktigt haha.

Är det bananer i krubban? :o Haha ja det är det! Förr älskade han verkligen banan. Dock börjar det "avta" lite nu och bananer i en viss mängd går bra ;) Kan du inte fortsätta lägg upp filmer från när du rider och bara grejar med hästen? Så roligt att se o de blir en rolig variation :-D Absolut! Jätte roligt att du säger det, för då vet jag liksom lite vad det är ni vill ha mer utav. Så det ska jag absolut ha i åtanke och försöka fixa! :D Ska du och Emelie fortsätta samarbeta efter ni är klara med det som är nu också?
Jag vet faktiskt inte. Vi startade ju samarbetet eftersom att vi delar hästintresset. Så då kunde det vara något roligt och lite 'annorlunda' för variationensskull liksom. Men när vi väl är färdiga med det så får vi se om vi fortsätter. Har du något förslag på var vi kan fortsätta med så tipsa gärna! :)
Brukar du se positivt ur jobbiga situationer? Kan du ge tips hur man kan tänka mer positivt? :)
Detta kan jag faktiskt göra ett litet inlägg om istället, så inte detta inlägg blir allt för långt haha ;) Har ju en del jobbiga situationer som kommer och går lite titt som tätt i mitt liv. Lovar att lägga upp det så snart som möjligt.

Vad har du för vardagssmink?
Jag är väldigt enkel. Till vardags använder jag bara mascara faktiskt. Men då det är lite finare kalas eller träffar så kan man ibland piffa till det lite extra med mer smink. Som ögonskugga, rouge, puder och ja, lite sådant :)

Favoritdjur? :)
Jadu.. Jag har nog inte bara ett favoritdjur faktiskt.. Eller ja, jag tycker om hästar (ahaha, NÄHE?!), katter, hundar och ibland lammisar, hihi.

Gillar

Kommentarer