Frågor och svar

Längesen jag läste något om ”A” här nu. Var/är ni inte tillsammans längre?
- Lite kul ändå hur nyfikna folk är, haha. Bara för att jag inte skriver om honom i varje inlägg så dras det en slutsats på att vi inte träffas mer? Visst nu bor han inte jättenära så att vi har så enkelt att ses spontant på en tisdageftermiddag exempelvis. Vi har heller inte setts sedan midsommar, men bara för det så har vi inte avslutat något. Vi är inte tillsammans heller, men tycker om varandra och är ganska säker på att det är ömsesidigt om att vi inte håller på med andra än varandra så att säga :-)

Absolut inget illa menat nu, men tyckte du det inte var skönt att inte ha någon häst? Både tidsmässigt och pengamässigt?
- Jo definitivt! Men jag tror också att en gånghästtjej förblir alltid det eller så skaffar man det aldrig igen när man gjort sig av med det. Även om jag vissa dagar har tyckt att det varit skönt att inte ha häst så kommer det minst lika många dagar då jag saknar det så otroligt mycket. Att skaffa häst ligger minst ett år bort för mig med (som det ser ut just nu) och det kan ju hinna ändras tills dess också. Om ett år när jag har möjlighet så kanske livet ser helt annorlunda ut än vad det gör nu. Känns bara viktigt att sätta upp mål. Det viktigaste är oftast vägen till målet, inte själva målet.

Bor du och Emelie fortfarande tillsammans? Kan du inte skriva lite om hur det är att bo med sin bästa kompis? Tycker det känns så svårt..
- Nej det gör vi inte. Hon flyttade till ett eget för ett tag sedan och nu bor hon tillfälligt i Varberg för jobb faktiskt. Känns lite ensamt då jag typ inte har några andra tjejkompisar som jag direkt lagt tid på att komma så nära. Men med rådande situation måste man göra vad som krävs för att överleva, så att hon tackade ja till Varberg stöttar jag henne i. Hur som helst så ja, det kommer ett inlägg om hur det var att bo med sin bästis. Jag har påbörjat det bara inte fått avslutat det. Håll utkik!


Fina blommor från mammas trädgård.💛

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilka bra svar gumman! 😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha men folk är sååå nyfikna på förhållanden, tycker det är lite kul :') Jag själv faller ofta in i den nyfikenheten tyvärr!
nouw.com/celinelundqvists
jlandgrens
jlandgrens,
Haha ja fast jag får ändå erkänna att jag är lite likadan😂🙈
nouw.com/jlandgrens
Linda
,
Hur ska du hinna träffa A om du skaffar häst igen?
Anita,
Kul att läsa! <3 😃
siliiins.blogg.se/