Frågor & Svar

Hade inte du någon fotograf som var och fotade dig och Senco i samband med din student? Tror aldrig jag hittat hela den fotosessionen på din blogg? Eller du kanske inte lagt ut bara? Skulle så gärna vilja se! :D
Jo, en hobbyfotograf kan man väl säga. Tyvärr har jag inte fått alla bilder ännu.. Hon har sagt enda sedan vi tog dessa bilder att hon ska fixa dem och skicka till mig. Men då jag frågat henne har hon bara svarat med "är ledig till helgen så ska fixa resten då och skicka till dig" och sedan har helgen kommit och ingen har hört av sig. Och jag har frågat henne SÅ många gånger nu så jag orkar faktiskt inte tjata mer.. Tråkigt nog. Synd när det snart börjar närma sig ett år sedan. Sammanlagt har jag kanske fått se 8 bilder, och hon klickade betydligt mycket mer än 8 bilder den kvällen..

Hur har b-vitaminen funkat tycker du?
Otroligt bra! Nu är visserligen allt ganska så tidigt i år gällande typ.. Allt. Men upplever att b-vitaminen har hjälpt till med fällningen på ett jättebra sätt. Jag valde ju att tillsätta b-vitaminen av den anledningen att han såg aningen mager ut. Pälsfällningen tar ju mycket energi och sådär för vissa hästar, värre kan det också bli i samband med att de blir äldre. Något av det värsta jag vet är när man ser revbenen och det ser liksom.. Riktigt magert ut. Så han har fått två små koppar i lite drygt 14 dagar nu morgon och kväll och det har som sagt verkligen gett effekt. Dels beror säkerligen en del på att våren är här så att det är vårkänslor som spelar en stor roll, men dels också b-vitaminen har nog hjälp till lite också. Han har en helt grym energi just nu. Han blir visserligen lite svettig då vi trimmar, men det beror inte på någon dålig kondition utan på att han har så mycket päls kvar. Så jag rekommenderar verkligen ShyFeeders B-vitamin! 😊

Övergivna platser är grymt intressant och tycker verkligen att du ska dela med dig av det här om du finner det intressant. För då lär troligen dina läsare också tycka det!
Vad glad jag blir! :-) Lär kanske bli en och en annan uppdatering till om det där hihi.

Gillar

Kommentarer

Denise,
Fy vad trist att du inte fått alla bilder än! :/
flingans.nu
Hej
,
Men va? Man kan väl inte kalla sig "fotograf" och bete sig sådär? Fan vad tråkigt uppriktigt sagt.. Usch för dryga folk det finns..
Elin,
Vad oseriöst det verkar, så kan man väl ändå inte göra... Skönt att b-vitamin funkat i alla fall!
liveloveride.blogg.se