Framme i fjällen

Godkväll på er! Nu är jag i fjällen och det är SÅ kallt verkligen! Tyckte det var kallt hemma med typ -5 grader, men här är det sjuka -14 grader! Värmland var det ja..😉 Hur som helst så mår jag inte så bra som jag hade önskat. Har så himla ont i halsen, hostar segt och hårt slem och nyser jobbiga nysar (som drar upp allt det där).. men! Som tur är så kan jag fortfarande (peppar-peppar..) andas helt fritt genom näsan. Så jag har med mig hostmedicin, nässpray och Ipren. Så jag hoppas att det inte blir värre iallafall, för det vore ju himla dålig tajming, även om den redan är dålig..
Imorgon ska det åkas skidor och det känns skönt. I år har vi fått tillgång till wifi, men då har jag givetvis inte med mig någon dator.. Men, är inte här för att pilla med datorn, utan för att åka skidor och umgås. Så ni får nöja er med uppdatering från mobilen helt enkelt😉 Fast imorgon är det faktiskt ett litet annorlunda inlägg som kommer publiceras, så håll utkik! Ska också fixa lite bilder för att visa er hur himla fint det är här.
Nu ska vi börja fixa oss för att sova tror jag. När man kommer till ett annat typ klimat såhär så blir man rätt trött. Hårt att vara i fjällen😉 Hoppas ni har det gott! Kram
Var ute och red häromdagen, min fina <>

Gillar

Kommentarer