Fredag och jobb

Det var verkligen SÅ skönt att vara ledig igår. Det behövdes. Minst sagt. Även om jag fick gå upp tidigt för att släppa ut hästarna så är det ändå ganska så skönt att få göra det och sedan kunna åka hem igen och krypa ner i sängen och somna om i någon timme till. Imorse var det fortfarande lite mörkt då jag kom tillbaka liksom, hihi. Det tar hårt att jobba sent två dagar i rad. Det är så himla mycket som händer där, köerna tar verkligen aldrig slut. Det var knappt jag hann med att banka iväg pengar eller skicka iväg efter växel i onsdags då jag jobbade till exempel. Kunderna där är så himla mycket, många är faktiskt väldigt otrevliga och har ingen tid alls. Varför bege sig ut bland folk då? Känner jag.. Är egentligen inte alls så speciellt sugen på att jobba idag. Men det är bara att bita ihop. Slutar ju ändå 19, så det är väl ändå helt okej.

Helgen blir troligtvis ingen ledig helg, som jag kanske hoppats på iallafall. Mamma fyller år i helgen och är därmed bortbjuden på en grej, så jag och Niclas blir ensamma hemma. Caféet är öppet nu på helgerna också, och har lovat att hjälpa till så gott jag bara kan och får då högst troligt jobba där i helgen. Det är visserligen bara 12-16 som det är öppet, men ändå. Fick också ett erbjudande om att jobba 13-20 på mitt andra jobb på söndag, vilket jag faktiskt måste erkänna lockar en heeeel del faktiskt. Söndagar är helt utan tvekan den bästa dagen att jobba på, då jag tjänar en bra bit över 200kr i timmen, hehe. Men nu börjar det bli dags att samla ihop sig. Jag börjar 9.55 och behöver åka runt 20 över ungefär. Hoppas ni får en bra fredag allihop, kram! :-)
Blev en myskväll i stallet igår, det behövdes. Senco verkade lika glad över att jag var tillbaka som vad jag var, hihi <>

Gillar

Kommentarer