Fredagsinlägg

Hej kompisar!
Hoppas att allt är bra med er. Om inte så skickar jag en stor kram och hoppas att det blir bättre snarast. <3 För min del glider det mesta på. Jag var hos kiropraktorn igår. Det gick bra, kändes lite efter besöket igår men än så länge inget större vilket är skönt. Jag fick mig dock en rejäl tankeställare så ska bli spännande att se vart jag kan komma med den. Efter besöket hos kiropraktorn så åkte jag och en kompis iväg till bland annat Dollarstore där jag fick köpt lite småpyssel till julkalendern och julpyntet här hemma. Om två veckor ska jag börja pynta. Smygpyntade lite igår då jag köpte en krans att ha på dörren, hihi. Har ni börjat än? Om inte, när börjar ni pynta?

Har också kommit in i en period igen då jag går och lägger mig i relativt bra tid och vaknar första gången runt 8 och faktiskt känner mig ganska pigg. Är riktigt skönt att komma upp i bra tid och kunna strosa runt här hemma i lugn och ro innan man ska iväg till jobbet. Nu börjar jag visserligen 12 just idag, kanske inte hade haft samma tanke om att jag vill strosa runt här hemma två timmar innan jag ska iväg och jobba om jag börjar vid 8, haha.

Utsikten från mitt köksfönster just nu. Så himla vackert ute just nu med alla färger, än om det går mot sitt slut och det mesta börjar komma till marken och tappa all färg nu.

Annars händer det inte så speciellt mycket i livet just nu. Det går mest på rutin. Jobb, äta, sova och börja om i princip. Måste försöka, eller nej, jag måste sätta mig ner på mina kommande lediga stunder och gå igenom lite matte och skriva mina formelblad. Men som jag nämnt tidigare så har jag typ gått in i något slags läge där jag bara känner att det får gå som det går. Det som jag ska kunna är inget jag har haft möjlighet att kunna lära mig utan någon som förklarar för mig. Skolan som har kursen tycker jag har skött det väldigt dåligt och jag har inte blivit erbjuden någon passande hjälp. De har inte varit tillmötesgående överhuvudtaget tyvärr. Menmen!
Nu ska jag börja packa ihop mig för att åka mot jobbet. Ska försöka komma in lite mer i bloggsuget så snart som möjligt. Stor kram på er!

Gillar