Fredagsmys

Ber verkligen om ursäkt för att uppdateringen är lite halv dålig nu. Vi har nämligen fortfarande inte något riktigt internet så får köra över mobilen så ah. Men förhoppningsvis så kommer vårat nya till veckan!

Har under kvällen haft familjemys med familjen till Hela Sveriges fredag med kräftor och vitlöksbröd. Mums! Nu sitter jag i sängen och ska svara på lite kommentarer och sedan ska jag nog faktiskt sova. Ska till vårt andra hus imorgon där även mina två äldre syskon bor, (haha inte i samma hus då, utan i varsitt liksom över det huset. Det är en jordbruksfastighet så det är rätt mycket mark då. Så då har dem fått sig varsin tomt där att bygga hus på. Så det är perfekt!) och greja lite på vinden där det ska göras två rum och renoveras. Så då lär nog en stor del av dagen gå till det. Men ska göra några tidsinställda så att uppdateringen inte rubbas på grund utav det ;) Skriver mer imorgon, puss!

Förresten så har jag bestämt mig för att avsluta Veckans Rekommendation på söndag. Så har du inte anmält dig än så gör det nu, och det kan du göra häär! :)

Gillar

Kommentarer