Frustration

Som de flesta av er kanske sett på speciellt Facebook så är Paul Walker död. Jag var inte så speciellt intresserad av Fast and Furious filmerna där han medverkade. Men jag har sett någon av dem och han var en bra skådespelare. Dock så tycker jag att det är så grymt tragiskt att de finns folk som sitter och driver om det här.
Hittade det här på bland annat Facebook;
För det första, på andra bilder som jag sett på honom så har han rätt blåa ögon? På denna bilden är dem bruna?.. Paul och den andra som också var med i bilen brann inne och kropparna är såpass förstörda så det kommer ta upp till 2-3 dagar innan kropparna verkligen kan identifieras. Så hur kan man ens ha mage till att skriva något sådant som på bilden ovan? Jag förstår verkligen inte..
Jag brukar normalt inte uttala mig i sånt här heller. När någon kändis dör eller så. Men bilden ovanför irriterade mig verkligen och gjorde mig frustrerad. Plus att ni måste erkänna att det är lite "komiskt" att han omkom i en sådan bilolycka med tanke på vad för sorts filmer han medverkat i? Hur som helst, all respekt till hans nära och kära. Och hoppas att han har det bra där han är nu.

Gillar

Kommentarer