Full fart

Dagen har hittills gått i ett för min del. Är precis nu på Coop och har hämtat ut hela tre paket. Älskar paket haha! Håller idag på och vloggar också och fixar massor i matrummet. Sen ska jag sätta mig och redigera den vloggen och försöka få upp den så snart som bara möjligt. Håll nu tummarna på att färgen på gardinerna blir bra och passar i rummet.

Har även beställt tv från boxer nu faktiskt. Har sedan jag flyttade in nöjt mig med gratiskanalerna 1, 2, 4 och 6. Kollar sällan på tv och är det något jag ska se så använder jag oftast youtube, Netflix eller så ser jag det via telefonen genom min chromecast. Men nu när hösten och vintern kommer så kände jag att jag ändå ville unna mig faktiskt. Inte direkt dyrt första året heller plus att jag valde till en såkallad ”hub” där man kan ha alla appar direkt på den istället för genom telefonen vilket ändå kändes ganska smart. Ibland är jag lite för snål för mig själv :-)

Återkommer lite senare ikväll! Är på ett sjukt blogghumör idag samtidigt som jag har typ en miljon andra grejer och fixa med. Hade verkligen behövt fler timmar på dygnet idag, haha!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Härligt att du har sån blogglust 😍😍

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,

Verkligen😻

nouw.com/jlandgrens