Gårdagen

Jag har ju verkligen en förkärlek till när man direkt ser resultat. Igår var ett sånt tillfälle. Min storebror hade sågat ner några träd här hemma som vi nu ska göra ved av. Så planen igår var helt enkelt att elda upp allt ris och samla alla kubbar någorlunda på samma ställe. När vi började var det kvist nästan överallt och mycket kubbar utspritt. Men några timmar senare hade vi eldat upp nästan all kvist och har bara ett träd kvar som ska sågas itu. Såklart ska alla kubbar sen klyvas och sådär också men vi är ändå en god bit på väg nu.

Hade ju även en liten fest igår. Blev inte riktigt så lyckad som det kanske brukar vara. Lite tråkigt men så är det. Kan inte bli grymt alla gånger. Haha. Drack inte alls så mycket igår så städade undan allt direkt efter att de sista hade åkt faktiskt. Känner att det känns rätt skönt nu, slippa komma upp trött och direkt mötas av massa fylla som ska städas bort, haha. Ska iallafall ta det väldigt lugnt idag. Kanske redigera en till flyttvlogg. Denna är väl egentligen den sista som jag kan kalla för flyttvlogg. Sen måste jag komma på ett annat namn som jag kan kalla dessa videos för. Alltså dessa som har med inredning och fix i mitt hus och göra. Har ni något bra förslag?

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
"hemmapyssel" 😉 härligt att de lite resultat! synd att festen blev lugnare än du hade tänkt men skönt att få undan allt 😍
nouw.com/emelieanderssoon
Anita,
Gött med en bror som kan såga ner träd bara sådär.... 😃
siliiins.blogg.se/