Gårdagens lilla tur

Dagen igår bestod av skola, snabbt hem och kasta i sig lite mat, sen stallet och vet ni vad jag gjorde sedan? Jo plugg för hela slanten och ändå är jag inte helt färdig med den jäkla hemskrivningen i religion.. Så den måste göras klar idag, efter stallet såklart då stallet måste göras först när jag är hemma tidigt och kan komma ut innan mörkret. Utöver det så har jag ju också en bok i svenskan som ska läsas, en julkalender som skall göras och ett litet projektarbete. Va? Vart tar tiden vägen? Skulle jag kunna få några timmar till på dynget kanske? Har däremot en hel helg då det inte är något planert som kommer att få en massa sånt småpill istället. Då min mamma ska iväg och Oliver har match på lördag så kan vi inte ses denna helg ändå tyvärr.. Så då blir jag ensam iallafall tyvärr, dock kan det ju ha sina fördelar också på sätt och vis ibland.

Men till lite roligare grejer nu, ridpasset igår. Fick med mig Tilda ut, vi borstade ganska länge och rätt noga då dem var lite leriga (och som ni säkerligen redan vet så är jag gaaanska pedantisk ehehe) sen var det på med all utrustning och reflexer, såklart. Vi tog en ganska så kort tur, men vi vände så att vi bara hade bra stäckor för trav och galopp. En rätt viktig sak som var från kiropraktorn var att Senco skulle få sträcka ut sig under de kommande dagarna så det la jag rätt mycket fokus på idag plus även lite tempoväxlingar. Senco är inget jätte fan av tempoväxlingar då han hellre bara vill dra iväg när vi är ute så med sällskap, men ja, han lyder rätt bra ändå 😉

När vi var tillbaka i stallet igen så var egentligen tanken att hovslagaren skulle komma för att värka Senco. Men det blev inte så för det körde ihop sig lite för hennes del så det får bli nästa vecka istället. Så när vi var tillbaka i stallet fick Senco stå lite på stallgången medan jag mockade hans box då jag ansåg att det var lite onödigt att släppa ut honom igen då klockan var runt halv sex. Dessutom så klagar han inte heller och blir inte så jätte rastlös av att vara inne någon timma extra nu när han är såpass gammal och dessutom tycker att det är lite kallt på kvällarna. Han skötte sig fint på stallgången och när jag var klar så pysslade jag lite. Under ridturen så blev han faktiskt ganska så svettig (måste varit tempoväxlingarna 😉) så han fick ju få ett litet gosigt täcke på sig och jag passade då på att pyssla lite extra med honom, bland annat så fick han en fin fläta i svansen som fick sitta i tills idag, kanske han har lite lockig svans idag då hihi!
Bilder från igår tagna med min iPhone 5s | Visst blev han fin i svansen förresten? ;)

Gillar

Kommentarer