Gästinlägg av the one and only, Ebba!

Hejsan alla Josefines bloggläsare!
Jag har fått möjligheten att blogga på Josefines blogg nu när hon är och har det härligt i fjällen och jag vet faktiskt inte vad jag skall blogga om. Som ni kanske läst tidigare så är jag alltså Aladin och Josefine är min paradis.
Josefine, eller paradis, är en av mina bästa vänner. Det finns inte folk som henne och jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan henne. Ni som läser hennes blogg känner ju inte henne så jättebra kanske men jag känner henne innan och utantill. Det finns få människor som är så starka som henne, hon klarar verkligen allt och hon gör det bra också, det är det som är så störande. Jag önskar jag kunde vara mer som henne och hon klarar sig verkligen igenom allt.
Jag har svårt att förklara hur mycket hon verkligen betyder men jag kan ju börja med att säga att hon är en del av mig. Skulle man dela in mitt hjärta i tårtbitar äger hon en stor bit.
Alla minnen vi har, alla "traditioner" och allt vi gör, jag älskar verkligen att vara med henne.
Så ni som inte känner henne, ni missar någon viktig. Eller ja, för mig är hon viktig. Jag lovar att vi skall vara vänner i all oändlighet men vi kan ju börja med i en evighet.

Men nu skall jag inte vara sådär emotional, ville bara att ni skulle få veta vilken underbar människa Josefine är. Jag vet inte riktigt vad jag mer kan skriva just nu för jag skriver sällan bra "på beställning." Men jag har också en blogg så kolla gärna in den om ni har lust, där skriver jag om allt och ingenting och självklart är det 100% mig. www.ebbabjerstrom.blogg.se. Där skriver jag inte lika mycket på beställning som nu utan mer av det jag känner för!

Nu är jag totalt slut på ord och vet inte alls vad jag skall skriva så ni får ha det bra! Och hoppas att ni kollar in på min blogg också hihi, pusshej!

Gillar

Kommentarer