Genom mitt fönster idag..

Vaknade upp till snö ute på marken idag! Vet att det här absolut inte kommer stanna och troligen det enda vi kommer få innan jul, men man får vara glad för det lilla!

Sen köpte jag även lite nödvändigt igår till mina palettisar. Allt man kan tänka sig för att kunna skicka paletter. Även en låda att kunna ha karantänväxter i plus en fiberduk att kunna ha över lådan. Tyvärr kommer jag ju inom de närmsta tre månaderna bara behöva ha karantänväxter då jag inte har några sticklingar sedan tidigare förutom de två jag fått av mamma. Men det var hela plantor. Det här är iallafall väldigt väldigt roligt! Två sticklingar står just nu på vattenrotning och ska om några veckor planteras om i små krukor.

Efter jobbet idag väntas hela fyra dagar ledigt! Ska bli skönt faktiskt. På måndag kommer tjejerna från jobbet hem och käkar lite middag också. Ska prova göra en efterrätt jag aldrig gjort tidigare då också, det blir spännande! =)

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport),

Åh så härligt med lite långledigt! 😊 Lycka till med efterrätten ikväll 😊

swedishpassport.com
Carolina,

Roligt att få hålla på med växter, önskar jag hade haft mer gröna fingrar än vad jag har. Hittills är det garderobsblommor som passar mig mest då jag har lyckats döda (på senaste tiden då) två yukka-palmer, en fikon växt och en elefantöra :'D

knaset.com
jlandgrens
jlandgrens,
Haha det var så jag innan!! När jag bodde hemma så klarade jag också att ta död på en garderobsväxt. Men så flyttade jag hemifrån och vips så är växter nästan ett intresse 😍
nouw.com/jlandgrens
Josäfin,

åhh vill också ha lite snö!!

jossanamigo.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så mysigt med lite snö, vill verkligen ha till julafton 🥰 så fina blomster du har fina du! Du är dessutom utmanad 😉❤️

nouw.com/emelieanderssoon