Godmorgon

Haha ser ni vad roligt det ser ut där grindarna har legat på marken? Gillade verkligen det tydliga "avtrycket" som blev 😉

Startade morgonen i stallet, som vanligt typ, haha. Dock har vi fått en dos till med snö.. Våren var ju påväg för bara någon dag sedan.. Hallå? 😞 Känns faktiskt lite deprimerande haha.. Hur som helst så passade jag på att göra färdigt i stallet inför kvällen också då jag även har insläppet ikväll. Jobbar till 20 och är ju inte helt säkert på vägarna nu så räknar med att det tar lite extra långtid att ta sig hem idag. Så då är det ju skönt om allt går smidigt och lätt vid insläppet.

Fick inte jättemycket sömn inatt så ska passa på att sova någon timme till nu då jag ändå inte börjar förrän 15 senare. Finns tidsinställda som dyker upp lite här och var 😉 Hörs senare. Kram!

Gillar

Kommentarer

Michelle Petersson,
Vi har fått massa snö här nu... För några dagar sedan var det riktigt vårväder och nu ett par decimeter snö. Vill ju ha vår!!!
michellepetersson.se
IDA-FOTO,
Åh så segt men snö...
sidensfoto.blogg.se
Anita,
Underbart med tid i stallet 😊
siliiins.blogg.se
Emelie Andersson ,
Usch för snö. Jag vill verkligen ha vår nu! Hoppas att du kan somna om en stund så att du får lite mer sömn 😊 <3
emeliiiiieandersson.blogg.se
oliviah
oliviah,
Har en tävling om en hennatatuering på bloggen nu! Kika gärna in och anmäl dig! Kram
nouw.com/oliviah
Johanna,
Usch ja, så himla tråkigt med snö, när kommer våren liksom? Verkar ändå som en mysig och fridfull morgon i stallet för din del!
finanora.blogg.se