Gos

Hej på er! Tidigare inlägget var som sagt Oliver som skrev. Han har ju fått en egen kategori så när det dyker upp lite såna kanske konstiga inlägg, så kolla bara på vad det är för kategori så kanske ni får ihop det! ;)

Iallafall, idag har vi inte gjort så mycket. Vi blev som sagt väckta av katterna och inte långt efter det så gick vi upp och gjorde frukost. Sen har vi i ett stort sett bara kollat på tv, myst och pratat. Vi tog även en liten promenad förut runt ett-två tiden tror jag det var. Sen började jag med maten och nu ska vi kolla lite mer på tv och mysa. Just nu är det Freaky Friday på tvn, senare ikväll är det Så mycket bättre och idag är det Ken Rings dag. Så det måste jag se på och Oliver får bara gilla läget haha! ;) Vi har även "beställt" lite 'gott å tugga på' som mamma då köper med sig från jobbet och tar med hem. Vilket är perfekt till mitt Så mycket bättre program vid åtta.

Imorgon klockan elva ska vi ha stallmöte och efter det ska jag greja lite i stallet och sen kanske jag och Oliver rider lite. På vilken häst och hur får vi helt se eftersom att allt just nu är super rörigt. (Mer om det i ett annat inlägg!) När jag är färdig imorgon vet jag inte, men beroende på när får besämma hur jag och Oliver gör imorgon. Han ska ju med tåget halv fem senare. Så ja, det får vi se!

Gillar

Kommentarer