Grattis lillasyster!

Idag blir min fina vän 16 år! Hoppas att din dag blir toppen, för det är du verkligen värd! Hoppas också att du är någorlunda frisk också så att du slipper vara sjuk på din födelsedag, haha så typsikt dig!
Du betyder ofantligt mycket för mig. Och gud vad mycket vi gått igenom tillsammans. Och vad mycket minnen vi samlat på oss! Fjällen, alla galna sommardagar, som när vi dygnade och dina kor rymnde, alltså gud vad rädd jag var men jävlar vad roligt det var! Eller när vi skulle åka skateboard. Det slutade helt enkelt med att i satte oss på dem och åkte ner för backar. Haha vad tänkte vi där egentligen? Eller hjälp-backen! Tror nog bara att det är jag och du som förstår sig på det där haha ;) Finns så otroligt många gånger då vi bara brister ut i skratt och vi har svårt att sluta, men tillsist måste vi för att magarna gör så ont och vi inte ser något för vi har tårar i ögonen av allt skrattande. Att umgås med dig är som att umgås med sin lillasyster för mig. Du har alltid funnits där för mig, ställer alltid upp då jag behöver dig och hjälper mig alltid så gott du bara kan. Det finns inga konstigheter och vi kan varandra in och utantill. Jag hoppas du vet att jag alltid ställer upp för dig med, när du än behöver mig.
Jag älskar dig massor, du kommer alltid vara som en lillasyster för mig, så nästa helg ska vi fira dig, och det ska bli en bra dag, det lovar jag. Grattis igen darling! ♥

Haha, det finns så fruktansvärt mycket bilder från typ alla stunder vi verkligen gjort något att minnas. Men här har ni i alla fall några! ;)
♥♥♥

Gillar

Kommentarer