Grymt dåligt

Uppdateringen idag har ju varit grymt dålig, som ni kanske märkt. Har idag spenderat extremt mycket tid i stallet. Från ungefär 15.30 till ja, typ 20.15. Så idag har jag verkligen tagit mig massa tid till stallet. Vad har jag gå gjort? Jo, först mockade jag och gjorde i ordning hela stallet, vilket alltså är för alla fem hästar. Därefter tog jag in Senco och borstade honom och gosade lite. Sen kom Tilda och hon hämtade också häst. Därefter stack vi ut på en liten skrittrunda barbacka och på långa tyglar.
När vi kom tillbaka så tömkörde vi Tildas häst lite. Han ska nämligen köras in så vi fick vänja honom vid lite tyngd från selen och sen hakade vi nästan fast kärran och gick lite med honom. Han verkade inte alls brydd av att kärran var där, det som var lite krångligt var bara att vända med honom. Det var läskigt ;)

Nu ska jag se lite på tv och försöka plugga lite. Får väl se hur det går haha. För övrigt så lovar jag att jag imorgon ska försöka att få ihop många utav de inlägg jag har i huvudet. Hinner inte nu ikväll men imorgon så är det mesta utav plugget ur vägen och sen på fredag är jag ju som sagt ledig. Plus att Senco har vilodag imorgon så då hinner jag! :)
Haha min knäppgök <>

Gillar

Kommentarer