Gymnasiets sista termin påbörjad

Verkligen jätte kul att ni efterfrågar mig här haha. Ganska gulligt faktiskt! 😉 Har som sagt pluggat en del nu på kvällen och tidigare idag har jag bland annat varit i stallet och fixat allt där. Det är ju fortfarande ganska så jobbigt för Tilda och hennes familj. Enligt väderprognos så väntas regn inom en snar framtid och det finns ju inget tak på deras maskinhall längre så en del saker måste ut för att kunna räddas. Så jag försöker hjälpa till så mycket jag bara kan, mycket underlättar för dem om dem då bara kan ta in hästarna när tiden är inne för det. Så morgondagen lär se likadan ut ungefär, först skola, stallet och sen slutligen plugg. Övrig eventuell tid får hamna till bloggen, tyvärr. Ni verkar ändå vara rätt förstående över läget, bättre med välgjorda inlägg än tråkiga halvdana inlägg, eller hur? 😉

Nu ska jag duscha, byta sängkläder och ordna med lite kläder och sånt inför imorgon. Kort dag imorgon så jag hoppas verkligen att det inte blåser så jätte mycket så att jag och Senco kan rida en liten sväng. Annars kanske vi tar en promenad eller bara myser lite på stallgången.
Förresten, jag är inne på sista terminen på gymnasiet nu.. En termin ifrån att få göra precis vad jag vill! Det känns både fantastiskt och lite skrämmande. Jag vet däremot att det kommer bli jätte bra i slutändan, hur det än blir med allt.
Hoppas ni haft en bra måndag allihop, kram ♥

Gillar

Kommentarer