Här tar vår resa slut

Jag har nu fattat ett väldigt jobbigt beslut, men som jag däremot tror kommer gynna mig och mitt inre. Speciellt de två kommande månaderna nu innebär extremt mycket plugg, gymnasiearbete, körkortsteori och ja, fixa alla kurser jag har i skolan helt enkelt. Utöver det ska man hinna med att vara med vänner, familj, pojkvännen och framförallt att ta hand om min egna häst.

Därför har jag valt att avsluta min och M'ens resa nu. Även om jag slutar tidigt de två dagarna som jag har haft hand om henne så är jag inte hemma förrän oftast tidigast klockan 5. Då ska jag till Senco för att fixa hos honom, sen hem för att äta och då är klockan kanske närmare 7, om inte mer. Då brukar man oftast inte vara så jätte sugen på att sätta igång med plugg, utan vill kanske helst bara ta kvällen.

Att skjuta undan plugg så fungerar helt enkelt inte nu. Sista terminen måste innebära fullpresterande och helst inga ursäkter. Därför kommer nu Senco istället få dessa tider som M'en fått. Stallägaren (alltså Tildas mamma) kommer istället bli kontaktpersonen som kan intyga att jag är där jag ska vara (haha, egentligen, hur många hästmänniskor gör något annat istället när dem får tid från skolan till att vara i stallet?).

Så nu ska det knåpas på lite mål att sätta upp med Senco istället som jag sedan kan redovisa för läraren som har hand om denna kurs som ger mig möjlighet till att på skoltid få vara i stallet. Även om det känns lite jobbigt nu så vet jag ändå att detta nog är det bästa valet. Tackar så hjärtligt för att jag fått lära känna M'en och framförallt Isabelle ♥
Jag kommer sakna dig ♥ | Canon EOS 600D 18-55mm

Gillar

Kommentarer