Härlig dag

Då jag gick upp imorse såg vädret riktigt lovande ut faktiskt. Visst var himlen inte riktigt klarblå, men det var ändå inga moln. När jag kom till stallet sedan och ställde moppen så hörde man hur hästarna gnäggade vilket gjorde mig väldigt glad. Men sen när jag kommer in så förstår jag varför dem gnäggade, i stallgången står Nobless och äter lite kraftfoder. Haha, bushäst! A-L måste glömt stänga hennes boxdörr igår, så klart att man sticker ut då maten i boxen tar slut och man vet att det finns två lådor med massa mat i på stallgången ;)
Min lilla häst var såklart lite halvtjurig och irriterad då jag väl kom till honom. Typ som "men skäll på henne.. Sådär får man inte göra!!" Haha, släppte i alla fall ut Senco sedan utan täcke vilket han verkade uppskatta sjukt mycket. Så fort han kom loss från grimman sprang han runt lite, slängde lite med huvudet och till sist kom den där rullningen.. Så nu är han återigen ett smutsmonster.. Haha jäkla häst! ;) Haha ångrar verkligen att jag inte tog kort på allt som hände i stallet :o

När jag kom hem sedan så sov jag i någon timme. När jag vaknade igen pluggade jag lite. Faktiskt har jag avverkat en hel den plugg, bara idag. Så tror nog att denna helg kanske inte blir så jobbig ändå, trots allt haha. Därefter satte jag mig på altanet i det super härliga vädret och gosade lite med mina katter. Som förövrigt typ följer mig överallt..
Grannen hade också besök av en litet rådjur ;)

Gillar

Kommentarer